Co czytacie, gdy nie biegacie :)
- cava
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jednym okiem :"Kraken" China Mieville.
Rewelacyjne urban fantasy, potęga wyobraźni tego pisarza jest niezmierzona.
Wybuchowa mieszanka realizmu, magii, kryminału i wszelkich obsesji religijnych ze zbliżającym się końcem świata w tle.
I wszyscy na niego czekają, a co większe kulty nawet o niego walczą, wszak taka gratka zdarza się tylko raz!
Drugim okiem: "Amerykańscy bogowie" Neil Gamain.
Rewelacyjne urban fantasy, potęga wyobraźni tego pisarza jest niezmierzona.
Wybuchowa mieszanka realizmu, magii, kryminału i wszelkich obsesji religijnych ze zbliżającym się końcem świata w tle.
I wszyscy na niego czekają, a co większe kulty nawet o niego walczą, wszak taka gratka zdarza się tylko raz!
Drugim okiem: "Amerykańscy bogowie" Neil Gamain.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że nie tylko ja czytam symultanicznie kilka książek na raz?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A ja juz niedlugo bede czytal nowa ksiazke Sapkowskiego o wiedzminie! Haha
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Myslę, że więcej osób tak ma.mclakiewicz pisze:Widzę, że nie tylko ja czytam symultanicznie kilka książek na raz?
Skoor, ale jaką nową?
W sensie że jeszcze jej nie czytałeś, czy jakaś nowa część się pojawi?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Nową część już można zamawiać http://www.sklep.gildia.pl/literatura/2 ... sezon-burz
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
@cava, dokladnie jak kachita napisala. Jest to calkiem nowa ksiazka, Historia dzieje sie gdzies w trakcie opowiadan/sagi. oficjalna premiera jest 6 albo 9 listopada, ale na nallegro mozna zlozyc preorder i dostac ksiazke juz 31pazdziernika jako i uczynil nizej podpisany bedzie co czytac na dlugim weekendzie :-D
-
- Dyskutant
polecam dwie powieści Mariusza Zielke
to mój bardzo dobry znajomy i w moim odczuciu świetny pisarz.
Przede wszystkim polecam wam powieść "Wyrok" -wszystko wydarzyło się naprawdę w naszym pięknym kraju, nie tak dawno
i obecną premierową powieść "Formacja trójkąta". NIe sposób oderwać się od lektury, chyba tylko na to, by pobiegać.
to mój bardzo dobry znajomy i w moim odczuciu świetny pisarz.
Przede wszystkim polecam wam powieść "Wyrok" -wszystko wydarzyło się naprawdę w naszym pięknym kraju, nie tak dawno
i obecną premierową powieść "Formacja trójkąta". NIe sposób oderwać się od lektury, chyba tylko na to, by pobiegać.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Potwierdzam, choć przeczytałem do końca. Czyta się w tempie biegów Jorneta, mnie zajęło to dwie wizyty na placu zabaw i chwilę w domu.cava pisze:7arema pisze:Fajne, warto.lepkareka pisze:i książki Killiana Jorneta. Warto?
Jakoś utknęłam w połowie.
Bez jajec ta książka taka trochę. Widoki, pejzarze, piękna nasza Ziemia cała.
Wolny strumień świadomości taki trochę... :/
Jakoś czegoś innego oczekiwałam po książce kogoś, kto tak ekstremalnie biega, z takim jajem i skutecznścią.
Kolejny raz nabrałem się na "biografię" wyczynowca i kolejne rozczarowanie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Obecnie usiłuję przejść przez siódmy tom Sagi rodu Courteneyów Smitha. Od poprzednich pozycji nie dało się oderwać, w tej jest jeden wielki opis safari, na dodatek książka jest jednowątkowa, czego w poprzednich tomach nie było. Mam nadzieje, że to chwilowa wpadka, a następne tomy będą ciekawsze.
Oprócz tego "Religia Hitlera" i życiorys Alessandro del Piero.
Oprócz tego "Religia Hitlera" i życiorys Alessandro del Piero.
-
- Rozgrzewający Się
Ogólnie rzecz biorąc lubię czytać artykuły o róznej tematyce. I jestem w trakcie czytania ksiązki Mario Puzo - Ojciec Chrzestny.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 19:56 przez Elwirkis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary Wyga
Ostatnio przeczytałem Zygmunta Miłoszewskiego "Bezcenny" i Marka Krajewskiego "W otchłani mroku", jakoś wolę sensację naszych autorów, Krajewski perfekcjonista w dopracowaniu szczegółów.
-
- Rozgrzewający Się
Jeśli nie biegam to czytam o doświadczeniach biegaczy no i oczywiście aktualnie IX zmiana - Marcina Gawędy.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2013, 16:56 przez Marwiks, łącznie zmieniany 1 raz.