Niezłe jaja z tym kolegą z 3.miejsca Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, nie mówiąc już o tym, że zamiast dyskwalifikacji, chłopak powinien dostać taką nagrodą, jaka za 3.miejsce była przewidziana + pakiet na przyszły rok za 'straty moralne'. Tak się nie robi
A dla Ciebie, Jolu, wielkie gratulacje! Pamiętam, jak nieśmiało tu zaczynałaś blogować, biegać, póki w ogóle wyszło na jaw, że jesteś Panią Hotmasową I patrz, jaki fajny postęp, teraz piątka w 27 minut to dla Ciebie luzik. Brawo!
Leemonca - kometarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
organizacja taka se, ale najważniejsze, że dobrze pobiegłaś: 150 na 400, no pięknie ! gratuluję!
trochę niefrasobliwe to wydłużenie dystansu - jak ma być 5 km to ma być; niektórzy tak rozkładają siły, by na ostatnich metrach ostro finiszować - a tu niespodzianka - dodatkowe 1000m - ot taki mały bonusik
trochę niefrasobliwe to wydłużenie dystansu - jak ma być 5 km to ma być; niektórzy tak rozkładają siły, by na ostatnich metrach ostro finiszować - a tu niespodzianka - dodatkowe 1000m - ot taki mały bonusik
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
100 lat, Jolu!
(choć Endo mówi, że urodziny masz w maju :D )
(choć Endo mówi, że urodziny masz w maju :D )
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Grześ, Monia - bardzo dziękuję za mocno wczesne życzenia urodzinowe...muszę powiedzieć, że Tomek stwierdził, że się mocno zdziwił jak przeczytał ( ale powiedział, że pamiętał, że nie mam żadnej uroczystości )
Qrcze, ja nigdy nie śledzę tak głownej - więc jeżeli ominęłam czyjeś urodziny - wszystkiego najlepszego
I dziękuję za gratulacje. Grześ - sama wspominam początki, jednak progres jest, ale w zasadzie bieganie samo w sobie jest najpiękniejsze.
Monia - no mnie ten dystans mało nie zabił. Dodatkowy kilometr niosła mnie złość, ale co tam. Impreza była fajna, bo atmosfera i towarzystwo najważniejsze. A miejsce - też uważam, że fajne.
Qrcze, ja nigdy nie śledzę tak głownej - więc jeżeli ominęłam czyjeś urodziny - wszystkiego najlepszego
I dziękuję za gratulacje. Grześ - sama wspominam początki, jednak progres jest, ale w zasadzie bieganie samo w sobie jest najpiękniejsze.
Monia - no mnie ten dystans mało nie zabił. Dodatkowy kilometr niosła mnie złość, ale co tam. Impreza była fajna, bo atmosfera i towarzystwo najważniejsze. A miejsce - też uważam, że fajne.
-
- Stary Wyga
Leemo gratuluje długich dystansów
Zaszokowałaś mnie,gdybym się tak nie obijała to może też bym miała takie wyniki,jeszcze raz gratki.
Boziu jak ja ci zazdroszczę
Zaszokowałaś mnie,gdybym się tak nie obijała to może też bym miała takie wyniki,jeszcze raz gratki.
Boziu jak ja ci zazdroszczę