nimfa_blotna - komentarze :)

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

nimfa_blotna
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

oj tam, oj tam, ledwo 3 dni człowiek nogą nie ruszy, a tu się gromy sypią :P dwa zresztą, bo przeca żem na Klimczoku w niedziele była, co nie?

ale faktycznie, coś mam mniej tego śmigania w tę piękną jesień... no ale urlop był... i takie tam...

@ rubin, noga już dawno pogojona, to popierdółka była, tylko krwawy efekt spektakularny; a "młoda" to jakoś tak już od dawna nie byłam nazywana, dzięki!!
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 09:13 przez nimfa_blotna, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

BLOG: viewtopic.php?f=57&t=36443
KOMENTARZOWNIA: viewtopic.php?f=28&t=36495
New Balance but biegowy
dobeer

Nieprzeczytany post

Może była, a może nie była. Śladu w runlogu nie widać, czyli takie zdarzenie nie miało miejsca ;)
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ares pies za mnie poświadczy, nawet jak inni wyprą się :ble:
Obrazek

dobeer

Nieprzeczytany post

Rodzina, moja droga, w takich sytuacjach nie może być wiarygodnym świadkiem :P
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nawet jak toto adoptowane?? szlak....
Obrazek

dobeer

Nieprzeczytany post

Ty to masz dobrze...

A ciekawy jestem czy jak by się wypuścić przez tą drogę przy Międzybrodzkim to by halniak bardzo pomógł lecieć? Oszywiście na boso to by tam już nie powalczył, ale tempo mogło by być zaskakujące :)
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Spróbuj, inaczej się nie przekonasz ;) Trasę rozrysowaną już masz.
Obrazek

dobeer

Nieprzeczytany post

Powiem tylko, że póki co sonduje kostkę i jak tak dalej pójdzie jak idzie to kto wie...

btw. wytoczyłem dziś cielsko co by się przewietrzyć i halnego nie było, to co ty tu wypisujesz, że był jak nie ma? ;)
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pewnie ostatnie podrygi, przywiał chmury i deszcz i poszedł se, bo teraz, przynajmniej w Żywcu nye wieje już
Obrazek

dobeer

Nieprzeczytany post

Nie wiadomo kiedy czas pozwoli Ci na pisanie, to ja zawczasu pochwale.

Ładnieś dziś poleciała dzioucha! I po górkach tych co tam lubisz. Wychodzi, że jak nie ma halniaka to o mało na Skrzyczne nie wleciałaś ;)
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niech żyje internet. Jeszcze człowiek po biegu nie ostygnie, już mu gratulują :D
Obrazek

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o rety jak ja zazdroszczę tych terenów pięknych. mam plan zacznę wszystkich Was odwiedzać, będę pomieszkiwał po tydzień w piwnicy i kradł wam krajobrazy chowając je w skarpetkach.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
dobeer

Nieprzeczytany post

@Qba: zapraszam, przesunie się z sofy koty i będzie gdzie spać ;) A ode mnie można napocząć Beskid Mały (fajna droga na Magurke i cały grzbiet nad Kozami), Śląski (piękna Dolina Wapienicy, Błatnia przez Palenice, Szyndzielnia i Klimczok), a dalej od Klimczoka na południe to już właścicielka tego bloga Cie może przegoni :)
nimfa_blotna
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

oj tam, Qba, w piwnicy od razu, przeca górale gościnne są ;) z piwnicy to widoków nie uświadczysz

A właśnie mi się anegdotka przypomniała, jak nas nawiedził krewny spod ukraińskiej granicy po raz pierwszy. Wyszedł rano przed dom, przeciągnął się w pięknym letnim słońcu i z charakterystycznym wschodnim zaśpiewem oświadczył, że straszna burza idzie. Wszyscy konternacja, na niebie ani pół chmurki, wiatru ani grama, a tu niskopienny góralom zmianę pogody wieszczy. Pokazał nam więc te ciemne chmury co się nad horyzontem na południu kłębią... to było Skrzyczne :P. Tłumaczył się potem, że okularów nie założył i takie tam :D.
Obrazek

dobeer

Nieprzeczytany post

No to niezłe okularki nosił skoro spod Skrzycznego pomylił Skrzyczne z chmurkami :)
ODPOWIEDZ