Skierniewice - Zalew Zadębie - Puszcza Bolimowska
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
szukam motywacji od nowa, mogę poszurać wokół zalewu wieczorami jak ktoś chętny
dodatkowo zapraszam na morsowanie, sezon otworzyliśmy w ostatnią sobotę jakby co: http://morsyskierniewice.like.pl/
dodatkowo zapraszam na morsowanie, sezon otworzyliśmy w ostatnią sobotę jakby co: http://morsyskierniewice.like.pl/
-
- Rozgrzewający Się
XXI SKIERNIEWICKI BIEG NIEPODLEGŁOŚCI
Pływalnia Miejska „Nawa” w Skierniewicach zaprasza wszystkich mieszkańców Skierniewic i okolicy – bez względu na wiek, a także miłośników aktywnego spędzania czasu oraz osoby mające w sobie ducha sportowej rywalizacji na XXI Skierniewicki Bieg Niepodległości, który odbędzie się 11 listopada 2013 roku nad Zalewem „Zadębie”.
Dystans dla Kat. OPEN będzie wynosił 10 km .Uroczyste rozpoczęcie Biegu nastąpi o godz. 10.30.
Biuro zawodów będzie czynne od godz. 9.50.
Z Regulaminem XXI Skierniewickiego Biegu można się zapoznać na naszej stronie internetowej http://nawaskierniewice.pl lub w sekretariacie w dniu biegu.
Ja wezmę udział. A Wy ?
Pływalnia Miejska „Nawa” w Skierniewicach zaprasza wszystkich mieszkańców Skierniewic i okolicy – bez względu na wiek, a także miłośników aktywnego spędzania czasu oraz osoby mające w sobie ducha sportowej rywalizacji na XXI Skierniewicki Bieg Niepodległości, który odbędzie się 11 listopada 2013 roku nad Zalewem „Zadębie”.
Dystans dla Kat. OPEN będzie wynosił 10 km .Uroczyste rozpoczęcie Biegu nastąpi o godz. 10.30.
Biuro zawodów będzie czynne od godz. 9.50.
Z Regulaminem XXI Skierniewickiego Biegu można się zapoznać na naszej stronie internetowej http://nawaskierniewice.pl lub w sekretariacie w dniu biegu.
Ja wezmę udział. A Wy ?
-
- Rozgrzewający Się
Tak było w roku ubiegłym co znaczy ze tak musi byc w poniedziałek.
Jesli mozecie to postarajcie sie rozreklamować bieg wśród znajomych. Promocja w tym miescie pozostawia wiele do zyczenia. Rok temu poszedlem jak zwykle pobiegac nad zalew i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem grupujacych sie biegaczy. Okazalo sie ze to Bieg Niepodległośći. Wziąłęm więc udział. Jesli informacja o organizowanym biegu nie dociera do osoby która biega co drugi dzien 10 km to coś jest w tym mieście nie do końca w porządku. No nic. Na szczescie juz niedługo opuszczam to miasto.
Do zobaczenia na biegu.
Jesli mozecie to postarajcie sie rozreklamować bieg wśród znajomych. Promocja w tym miescie pozostawia wiele do zyczenia. Rok temu poszedlem jak zwykle pobiegac nad zalew i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem grupujacych sie biegaczy. Okazalo sie ze to Bieg Niepodległośći. Wziąłęm więc udział. Jesli informacja o organizowanym biegu nie dociera do osoby która biega co drugi dzien 10 km to coś jest w tym mieście nie do końca w porządku. No nic. Na szczescie juz niedługo opuszczam to miasto.
Do zobaczenia na biegu.
- marcerek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45 min
- Życiówka w maratonie: 3h 57m
Witam skierniewickich biegaczy.
widzę, że choć biegaczy nam przybywa to jednak to forum całkiem "zamarło"
czy lokalni biegacze planują jakieś Noworoczne spotkanie i bieganie?
Pozdrawiam
Biegacz z Rawki
widzę, że choć biegaczy nam przybywa to jednak to forum całkiem "zamarło"
czy lokalni biegacze planują jakieś Noworoczne spotkanie i bieganie?
Pozdrawiam
Biegacz z Rawki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
- Życiówka w maratonie: 4h19min
Witam! przyznam rzadko tu zaglądam ale może w końcu uda mi się pobiec noworoczny chociaż jestem po poważnej kontuzji chętnie potruchtam w miłym towarzystwie w ramach rehabilitacji achillesa i promocji vegan biegaczy. Rozumiem że spotykacie się o 12 a nie jak poprzednio o 11? Będziecie się kąpać? Ok do zobaczenia.
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie,
Chciałbym zacząć biegać w klubie, może być amatorski. Mieszkam niedaleko (30km od Skierniewic, gmina Słupia). Czy mógłby mi ktoś pomóc we wskazaniu miejsca gdzie znalazłbym takie miejsce. Mam 27lat. Biegam od kilku lat, w miarę regularnie(tzn.1 lub 2 razy w tygodniu, ok. 5km).
Pozdrawiam
Chciałbym zacząć biegać w klubie, może być amatorski. Mieszkam niedaleko (30km od Skierniewic, gmina Słupia). Czy mógłby mi ktoś pomóc we wskazaniu miejsca gdzie znalazłbym takie miejsce. Mam 27lat. Biegam od kilku lat, w miarę regularnie(tzn.1 lub 2 razy w tygodniu, ok. 5km).
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
sporo tych szuraczy ostatnio, ale dobrze. dodam, że ja też szuram
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
Halo biega kto jeszcze?
Pozdrawiam zniecierpliwiony
Edit: „lyterówka”
Pozdrawiam zniecierpliwiony
Edit: „lyterówka”
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!