Półmaraton 1:12 na wiosnę da się zrobić ?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
tomasir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

runnerunner pisze:Mówię trenowałem chwile w dobrym klubie u mnie w mieście ale sam nawaliłem i kontuzjie jak wyjechałem za pracą sprawiły ze przestałem biegać , więc najpierw wolałbym pokazać i dac coś od siebie
Może zatem spróbuj choć załatwić sobie trenera - którego głównym zadaniem byłoby dobre ułożenie planu treningowego.
zgodnie z naturą!
PKO
majas
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 36:12
Życiówka w maratonie: 3:02,14

Nieprzeczytany post

Może np. pan Skarżyński, którego plany, przynajmniej do maratonu, wydają mi się bardzo kompleksowe, tzn. nie pomijają niczego, co byłoby istotne w treningu szybkiego i długiego biegania. Możesz spróbować zdalnie z jakimś trenerem się poumawiać, poprisć i plany, jakieś analizy wyników. W dzisiejszych czsach uważam, że obecność trenera na treningu nie jest taka konieczna, ponieważ wszystkie niezbędne informacje można wysłać mailem, a Ty, jako zawodnik możesz np. pójść na stadion, nagrać kilka biegów, wysłać trenerowi filmy i w ten sposób może on dokonać analizy Twojej techniki i zaproponować jakieś poprawki. Weź to pod uwagę, i jeśli rzeczywiście się czujesz na takie, niemalże zawodowe wyniki, to moim zdaniem jest jedyna słuszna droga, abyś swoje marzenia spełnił. Pozdrawiam
runnerunner
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dobra narazie będę biega z Danielsem i jakimiś swoimi dodatkami :) A z czasem może pojawi się trener :spoko: .Jak coś chcecie wiedzieć czy podpatrzeć jak zblizam się do 1:12 na HM to zapraszam na bloga :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ