Nike Icarus +

matkon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z ww. butami. Pytam raczej o jakość/wytrzymałość buta.

Buty już zmierzyłem - bardzo wygodne, dodatkowo na plus przemawia miejsce na footpoda. Moje Nimbusy już ponad 1300km a póki co nie mogę latać w swoich Bare Accessach (problemy z Achillesami, więc muszę mieć piętę nieco wyżej ustawioną). Co prawda nie biegam z pięty, ale potrzebuję teraz do powrotu czegoś co jednak da mi nieco więcej amortyzacji pod środstopiem.

Samych Icarusów poza serwisem aukcyjnym nie spotkałem, poza właśnie sklepem Nike w CH Factory we Wrocławiu. Dodatkowo w tym samym CH w sklepie Adidasa będzie w czwartek promocja -30% więc buty http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=3299 można wyrwać za ok. 150zł. Niby dla pronatorów, ale skoro ląduje na śródstopiu to chyba nie robi to większej różnicy dla mnie. Icarusy po 270 więc cena adków kusi. Coś możecie poradzić?
PKO
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Wielka szkoda, że nikt nie może opisać swoich wrażeń z Icarusem.

To zadam kolejne pytanie. Czy coś z Inov-8 nadaje się na twardsze nawierzchnie. Np. ten http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... eskie.html

Jak dobrać rozmiar - mam 28,5cm czyli wg tabeli wychodzi 45. Czy może warto wziąć te pół numeru większe 45,5? Sęk w tym, że nigdy nie miałem tego rodzaju butów na nodze i pewnie ciężko o ich przymiarkę.
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Temat do zamknięcia. Obuwie kupione. Inne niż te wyżej wymienione.

Zadziwiające, że nikt nie potrafił/nie chciał doradzić, podczas, gdy w innych tematach, gdzie można buty/technikę/itp. wyśmiać/skrytykować jest cała masa komentarzy. Nie żebym miał pretensję :oczko:
Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

Nizna Nike a szczegolnie Icarusa - napisz jak sie sprawoja. dzieki
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

adam1adam pisze:Nizna Nike a szczegolnie Icarusa - napisz jak sie sprawoja. dzieki
Zastanawiam się czy to miało być śmieszne, czy nie zwracasz uwagi na to jak piszesz...

...i co czytasz, bo jednak
matkon pisze: Obuwie kupione. Inne niż te wyżej wymienione.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ