Nagly bol z tylu kolana
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Mam problem nie wiem co mi jest 4 lata temu miałam zwichniete kolano ale jest ok. Nie odczuwałam żadnych dolegliwości.Tak tez cwiczylam sobie w środę, w czwartek normalnie wstalam do pracy, ból pojawił się nagle jak schodzilam po schodach, nie mogłam poprostu zejść. Nie mam obrzeku, zaczerwienienienia, nic mi tam nie trzeszczy itp.boli jak chodzę dłużej i jak schodze po schodach. Boli z tylu pod kolanem. Wie może ktoś co to może być?
Czyli boli dopiero kilka dni - w najlepszym wypadku może to być nadwrażliwość na zmianę pogody, a jak nie to do ortopedy, ale takiego z USG.marcysia321 pisze:Witam. Mam problem nie wiem co mi jest 4 lata temu miałam zwichniete kolano ale jest ok. Nie odczuwałam żadnych dolegliwości.Tak tez cwiczylam sobie w środę, w czwartek normalnie wstalam do pracy, ból pojawił się nagle jak schodzilam po schodach, nie mogłam poprostu zejść. Nie mam obrzeku, zaczerwienienienia, nic mi tam nie trzeszczy itp.boli jak chodzę dłużej i jak schodze po schodach. Boli z tylu pod kolanem. Wie może ktoś co to może być?