Głogów

szymon89
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35:10
Życiówka w maratonie: 2:50:58

Nieprzeczytany post

Jakby uzbierała się drużyna z Głogowa,to z chęcią bym pojechał :)
5km: 17:15
10km: 35:10 (Krynica)
HM: 1:19:21
M: 2:50:58
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Grudziądz zaprasza na I Półmaraton Śladami Bronka Malinowskiego http://polmaraton.e-grudziadz.pl/
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
Awatar użytkownika
Gaurdiola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szymon89 pisze:Jakby uzbierała się drużyna z Głogowa,to z chęcią bym pojechał :)

Z tobą jest nas 4 :echech: dwóch kolesi z Góry by się dołączyło . Jeszcze sześciu :)
pkost
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Otrzymałem odpowiedz od dyrekcji stadiony głogowskiego ws. dostepu do bieżni
oto treść :

"W celu indywidualnego skorzystania z bieżni, należy udać się do dyżurki pracownika halowego na hali lub budynku piłkarskim Chrobry. Pracownik otworzy wtedy wejście na stadion. Jednocześnie pragnę poinformować że w celu utrzymania wzorcowego stanu nawierzchni trawiastej, należy bezwzględnie dostosować się do zakazu wchodzenia na płytę boiska oraz na zakola płyty. Pozdrawiam i zapraszam "

Mnie się podoba :)
Awatar użytkownika
Gaurdiola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mnie też satysfakcjonuje taka odpowiedz :) .
lysapala
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:57:19

Nieprzeczytany post

pkost pisze:Otrzymałem odpowiedz od dyrekcji stadiony głogowskiego ws. dostepu do bieżni
oto treść :

"W celu indywidualnego skorzystania z bieżni, należy udać się do dyżurki pracownika halowego na hali lub budynku piłkarskim Chrobry. Pracownik otworzy wtedy wejście na stadion. Jednocześnie pragnę poinformować że w celu utrzymania wzorcowego stanu nawierzchni trawiastej, należy bezwzględnie dostosować się do zakazu wchodzenia na płytę boiska oraz na zakola płyty. Pozdrawiam i zapraszam "

Mnie się podoba :)

Witam

Czy jest to nadal aktualne?
agu-biega
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00,54

Nieprzeczytany post

Truchtam sobie rekreacyjnie od 2 miesiecy.Wcześniej póki długo było jasno biegałam w okolicach glinianek,teraz coraz częściej SP 10. Spotykam tam troszkę osób biegających.Wyczytałam, że wcześniej odbywały się u nas zajęcia bbl i na stadionie, które były prowadzone przez trenerów.Czy teraz odbywają się tego typu spotkania? (nie znalzałam o tym info) i jeśli nie ma to czy jest szansa, żeby coś takiego ruszyło?
Awatar użytkownika
Gaurdiola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

agu-biega pisze:Truchtam sobie rekreacyjnie od 2 miesiecy.Wcześniej póki długo było jasno biegałam w okolicach glinianek,teraz coraz częściej SP 10. Spotykam tam troszkę osób biegających.Wyczytałam, że wcześniej odbywały się u nas zajęcia bbl i na stadionie, które były prowadzone przez trenerów.Czy teraz odbywają się tego typu spotkania? (nie znalzałam o tym info) i jeśli nie ma to czy jest szansa, żeby coś takiego ruszyło?
Jeśli znajdziesz info o bbl to tylko sprzed dwóch,trzech lat . Teraz już nic takiego się nie odbywa (szkoda). W Głogowie biega bardzo duże grono osób,ale imprez biegowych w Głogowie nie ma .
agu-biega
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00,54

Nieprzeczytany post

tak..właśnie przeszperałam internet w poszukiwaniu jakiś zorganizowanych zajęć, wybiegań..i widzę, że coś się wcześniej działo, a teraz cisza. Bardzo żałuje, chętnie brałabym w czymś takim udział. Ja czasem biegam z paroma osobami na bieżni w SP 10, lecz niestety nie zmieniła się ona od czasu, gdy chodziłam tam do podstawówki. Wiem, że fajne bieżnie są przy szkołach na piastowie gim.2 i sp 14.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, 14:38 przez agu-biega, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gaurdiola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

agu-biega pisze:tak..właśnie przeszperałam internet w poszukiwaniu jakiś zorganizowanych zajęć, wybiegań..i widzę, że coś się wcześniej działo, a teraz cisza. Bardzo żałuje, chętnie brałabym w czymś takim udział. Ja czasem biegam z paroma osobami na bieżni w SP 10, lecz niestety nie zmieniła się ona od czasu, gdy chodziłam tam do podstawówki. Wiem, że fajne bieżnie są przy szkołach na piastowie gim.2 i sp 14. Jednak tam mam już kawałek. Tak myślę, żeby podjeżdżać tam ewentualnie rowerem. Czy można z tych bieżni swobodnie korzystać?

Na sp 14 można biegać, czasami tam biegam a bardzo często przebiegam obok i widzę że co raz więcej ludzi biega,tak na bieżni jak i po mieście .
Szkoda że w porze zimowej nie ma nic w Głogowie. Dlatego jeżdżę na Grand Prix Lubina, są to biegi na 6 km 4,5 km i test coopera kończący cykl pięciu zawodów .
Awatar użytkownika
p1niu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:21
Życiówka w maratonie: 03:01:59

Nieprzeczytany post

W Głogowie prężnie działa i rozwija się grupa BBL. Spotykamy się w każdy poniedziałek i środę o godzinie 20:00 pod MOK-iem, a w soboty o 9:30 na stadionie Chrobrego.
Nie tylko biegamy, ale i robimy trening funkcjonalny, różne ćwiczenia, zabawy.
Więcej informacji oraz zdjęcia z treningów tutaj:
https://www.facebook.com/pages/Biegam-B ... 1170775796
Gorąco polecam. Jest bardzo fajna ekipa!

A co do imprez biegowych w Głogowie - jest oczywiście Cross Stracenców. W tym roku startowałem po raz pierwszy i za rok biegnę również na 100%
https://www.facebook.com/pages/Cross-St ... 15?fref=ts
5km [00:17:57], 10km [00:37:34], 21.1 [01:24:03], 42.2km [03:16:59]
Potrzebujesz motywacji do biegania?
ODPOWIEDZ