Mycha chciałaby przebiec swój pierwsz maraton jesienią 2013.

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

18.10.2013

Bieganie: 10 km

Mimo, ze dzisiaj nie ćwiczyłam i nie biegałam jakoś szczególnie szybko padam! Zrobiłam 55 słoików buraków na zimę, upiekłam ciasto ze śliwkami i jeszcze przerobiłam resztkę jabłek na mus (15 słoików). To wszystko udało się ogarnąć w 5 h (oczywiście oprócz gotowania buraków, które mama ugotowała już wcześniej) i czuję się bardziej zmęczona niż po moich zestawach ćwiczeń.
Wczoraj upiekłam tartę brokułowo-pomidorową i tak się nią objadłam, ze o żadnej aktywności fizycznej (oprócz porządków) nie było mowy, natomiast w środę dużo ćwiczyłam, ale już nie pamiętam dokładnie co.
PKO
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

KONTUZJA
Moje wczorajsze lenistwo zostało ukarane. W planach miałam pojechać na Bieg Dzika i potraktować go jako niedzielne wybieganie. Wstałam krzątałam się po domu i robiłam wszystko tak wolno, żeby nie zdążyć pojechać...a później zorientowaliśmy się, że przecież jest zmieniony czas, więc spokojnie zdążę się wybrać. Jednak znalazłam pełno wykrętów i zostałam w domu, co okazało się fatalne w skutkach. Zamiast biegać plotkowałam przez telefon machając nogą i tak machałam, że walnęłam się z całej siły w palec. Palec cały, ale wygląda kiepsko, cały fioletowy i siny. Boli, ciężko mi się chodzi, o bieganiu nie ma mowy. Zostały tylko ćwiczenia, przy których nie będę go urażać.
Awatar użytkownika
Mycha
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

11.11.2013

W Niedzielę wróciłam do biegania, palec zagojony. Wczoraj przebiegłam 4 km, dzisiaj 4,5 km...malutko i ciężko mi się biegło, mam nadzieję, że w tygodniu się rozkręcę. Przez te 2 tygodnie nie obijałam się, ćwiczyłam bardzo dużo szczególnie tyłek, uda i brzuch. Wczoraj i dzisiaj po biegu zaliczyłam też siłownię w parku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ