rubin - komentarze
Moderator: infernal
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trzymam kciuki z Młodą Trzymcie się 
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach

Tak jak na szybko widziałem - to w luxmedzie na pck ( http://www.luxmed.pl/dla-pacjentow/ofer ... ennik.html ) - można od ręki prywatnie, a jak masz skierowanie to się upewnij jak z terminami.rubin pisze:dziękuję za słowa wsparcia!
we wtorek wizyta w klinice; do tego czasu modlę się, by to była "jedynie" agresywna torbiel kostna i gorączkowo szukam, gdzie można zrobić od ręki rezonans magnetyczny u 8-letniego dziecka;
ps. Trzymamy kciukasy za małą!
zgodnie z naturą!
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Życzę PIEROŃSKO DUŻO SIŁY!!!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dzięki 
jesteśmy po konsultacji onkologicznej w Piekarach Śląskich; nie wchodząc w szczegóły ostatnich ciężkich dni - jest bardzo duża szansa, że to zmiana niezłośliwa; młoda będzie miała operację już za 2 tygodnie, 30.10
Tomasir - na PCK próbowałam; robią badania MR prywatnie, ale nie mają anestezjologa dziecięcego i w związku z tym - odpadają; jednak dzisiaj lekarze powiedzieli by z rezonansem jeszcze się wstrzymać; bo wydaje się niekonieczne
...
biegowo - próbowałam coś tam w niedzielę, ale nie ma o czym pisać, to przemilczę;
może jakoś uda się wybrać w niedzielę w te Gorce, choć nie liczę na jakąkolwiek moc; za dużo było stresu ostatnio
jesteśmy po konsultacji onkologicznej w Piekarach Śląskich; nie wchodząc w szczegóły ostatnich ciężkich dni - jest bardzo duża szansa, że to zmiana niezłośliwa; młoda będzie miała operację już za 2 tygodnie, 30.10
Tomasir - na PCK próbowałam; robią badania MR prywatnie, ale nie mają anestezjologa dziecięcego i w związku z tym - odpadają; jednak dzisiaj lekarze powiedzieli by z rezonansem jeszcze się wstrzymać; bo wydaje się niekonieczne
...
biegowo - próbowałam coś tam w niedzielę, ale nie ma o czym pisać, to przemilczę;
może jakoś uda się wybrać w niedzielę w te Gorce, choć nie liczę na jakąkolwiek moc; za dużo było stresu ostatnio
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Monika, w życiu nie zawsze jest wszystko ok, czasami pod górę; często schody są bardzo strome.
3 lata temu młody pojechał do Augustowa na wakacje. Pierwszy dzień pobytu, godzina 12 , do żony dzwoni telefon:
Dr X z Białegostoku - "przed chwilą śmigłowiec przytransportował do nas pani syna ze złamanym kręgosłupem, na tę chwilę jest z nim kontakt, ma niewładne nogi i ręce. Więcej będę w stanie mógł powiedzieć po badaniach, za ok 2 godziny; proszę dzwonić."
Wszystko skończyło się dobrze, ale co się wtedy działo... .
TRZYMAM MOCNO KCIUKI - mocniej, niż za te Gorce
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Miło czytać, gdy robi się pozytywniej. Wywietrz w Gorcach ile się da stresu.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

jak to ostatnie zawody w sezonie, a to jakiegoś biegu sylwestrowego tam nie macie u siebie ? 
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Jak to odpada? A kto mial asfaltowa dyche poleciec? 
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

no miałam, miałam; w planie było 10 km w Uniejowie, ale termin pokrył się z Gorcami;
poza tym trochę mam teraz na głowie z młodą i nie planuję za dużo; zresztą i tak miałam robić 2 tygodnie przerwy; potem tylko spokojne dłuugie krosy, siła biegowa i tak do wiosny; zależy mi na rzeźniku - chcę do mety dotrzeć w bdb stanie, a trening do dychy nie bardzo leży po drodze
poza tym trochę mam teraz na głowie z młodą i nie planuję za dużo; zresztą i tak miałam robić 2 tygodnie przerwy; potem tylko spokojne dłuugie krosy, siła biegowa i tak do wiosny; zależy mi na rzeźniku - chcę do mety dotrzeć w bdb stanie, a trening do dychy nie bardzo leży po drodze
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

trochę mi to wypadło z głowy; ale jest też problem - pierwotnie ostatnia runda miała być 13.10; tak miałam ustawiony grafik w pracy - by mieć wtedy wolne; 27.10 niestety pracuję;
chciałabym być, ale może się nie udać, jeszcze się okaże...; a Ty będziesz?
chciałabym być, ale może się nie udać, jeszcze się okaże...; a Ty będziesz?
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach

wygląda na to, że będę - oczywiście postaram się pobiec, choć przy obecnej formie bardziej z nastawieniem na postaram niż pobiec
Pewnie sama obecność brata zmobilizuje do biegu, do tego też chciałbym z którymś z żołnierzy zawalczyć. Dziś miałem pierwszy bieg po przerwie i mega tragedii nie było na szczęście.
zgodnie z naturą!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

tyle, że trzeba przyznać - większość z nich biegnie w umundurowaniu i wojskowych butach - a to wcale nie ułatwia zadania - także - trza im oddać honor!
chciałabym być, tym bardziej, że jakieś dyplomy mam do odebrania, ale może się nie udać; zwłaszcza, że 29 jadę z młodą do Piekar Śląskich na tę operację ...