LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Co to za jakiś półmaraton się szykuje? Czyli rozumiem, że na GPW się nie wybierasz? To jest przedostatni bieg w tym roku. Na Siekierkach będzie.
Ostatni bieg odbędzie się trochę w głupim dniu, bo... 09.11
To przez ten rower masz teraz problemu z bieganiem. Zawrócił Ci niepotrzebnie w głowie
Ostatni bieg odbędzie się trochę w głupim dniu, bo... 09.11
To przez ten rower masz teraz problemu z bieganiem. Zawrócił Ci niepotrzebnie w głowie
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
No wlasnie nie bylabym taka pewna czy ten rower tak bardzo zawinil. Czasami potrzebna jest odskocznia. Jesli chce biegac musze plywac - wyjasniono mi to juz jakis czas temu i pilnowalam sie tego, bo wystarczylo ze zrobilam dwa tygodnie przerwy od biegania a kregoslup dawal o sobie znac. Od kiedy zaczelam jezdzic na rowerze przestalam niemal calkowicie uczeszczac na plywalnie. Nie odczuwalam takiej potrzeby. Teraz kiedy rower poszedl w odstawke a basenu mimo to nie wplotlam na powrot w treningi problemy z rwa znow sie zaczely.
Polmaraton odbywa sie w Kampinosie. To druga edycja a mi jako zwyciezczyni ubieglej przysluguje darmowy start Wielka szkoda byloby z tego nie skorzystac. Szkoda tylko ze jest jak jest
Na gpx raczej sie nie wybieram. Musze wyjsc na prosta z paroma sprawami
Polmaraton odbywa sie w Kampinosie. To druga edycja a mi jako zwyciezczyni ubieglej przysluguje darmowy start Wielka szkoda byloby z tego nie skorzystac. Szkoda tylko ze jest jak jest
Na gpx raczej sie nie wybieram. Musze wyjsc na prosta z paroma sprawami
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Rozgrzewka przy pływaniu jest bez sensu. Pływacy rozgrzewają się zazwyczaj robiąc np. 600m różnymi stylami
A zimno to będzie jutro
A zimno to będzie jutro
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
za plywaka sie nie uwazam. ale te kilka basenow staram sie plywac wlasnie roznymi stylami - to raczej takie oswajanie sie z woda, lekki rozruch no i co tu duzo mowic jest to po czesci spowodowane tez tym ze mocowanie z okularkami chwile mi zajmuje ... dopiero jak juz jestem pewna ze nic mi tam nie bedzie przeciekac zaczynam to nazwijmy "wlasciwe" plywanie
jutro pogoda szykuje sie idealna, ale ja jednak nie wybieram sie do kampinosu :/ w przyszlym tygodniu mam wazne zaliczenie ... nie moge sobie pozwolic na tyle godzin wolnego ... jeszcze tylko tydzien wytrzymam chyba ...
jutro pogoda szykuje sie idealna, ale ja jednak nie wybieram sie do kampinosu :/ w przyszlym tygodniu mam wazne zaliczenie ... nie moge sobie pozwolic na tyle godzin wolnego ... jeszcze tylko tydzien wytrzymam chyba ...
-
- Zaprawiony W Bojach
w bieganiu uzywam przede wszystkim nog :P reszte mam okazje aktywizowac w trakcie np plywania (ostatnio to AZ jedna wizyta w miesiacu ...). nic wiec dziwnego ze po 3h wizycie w fitness clubie dzieja sie takie rzeczy :P do tej pory bola mnie zebra, czemu pojecia nie mam gore mam meeeega slaba :/ ale jak ma byc silna jak nic z nia nie robie :P