Polar S-810

Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

O żelu do elektrod Ryszard pisał nie raz. Chyba już od 2 lat po Jego zachętach nie"ślinię" nadajnika a smaruję go takim żelem do USG. Koszt jest żaden -butelka 0,5l - 3pln starcza na długo i dostępne w aptekach (Joycat, na Ursynowie jest tego pełno w aptekach - a gdzie indziej użytkownicy polarków wykupują hurtem i brak? ;)  - zapytaj o żel "Emo" ).

Romku, żeby widzieć sens biegania z R-R chyba trzeba by samemu z tym pobiegać- ocena na podstawie różnych instrukcji jest raczej trudna. A co do Vanatage NV - jeśli mnie pamieć nie myli - posiadał możliwośc zapisu na niecałe O,5h biegu (R-R) - trudno żeby zachęcano do biegania z tym.
Mam w tej chwili ponad 50h wykresów (R-R), czyli ok. 40 treningów, wszystkie powstały z użyciem żelu (obficie smarowane elektorody) i mam stosunkowo niewiele do powiedzenia na temat zastosowania R-R, ale sens takiej analizy dla potrzeb mojego amatorskiego biegania widzę - pisałem o tym wcześniej.

p.s. Romku, może ktoś ma a nie używa S-810 (Fredzio?) i byłaby możliwość przetestowania bez kosztów?

(Edited by Janusz at 7:45 am on July 14, 2003)
Janusz
PKO
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy żel do USG i żel do EKG, to jedno i to samo?

Janusz, czy przy r-r patrzysz sobie po prostu na wykres czy analizujesz jakieś wskaźniki? Czy próbowałeś używać rlx? - teoretycznie powinien Ci dostarczyć tych samych informacji co oglądanie wykresu.

(Edited by romek at 8:58 am on July 14, 2003)
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

¯el EMO - zapisa³am.
Dziêki Janusz.
Robert W
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie

Chciałbym przypomnieć niniejszy temat z zapytaniem czy po roku od ostatnich zapisów w tym wątku wasza wiedza wynikająca ze zdobytych doświadczeń uległa pogłębieniu i czy macie jakieś interesujące spostrzeżenia?

Pozdrawiam
Robert
Robert W
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ