Paweł,trasa jest ciekawa.W zasadzie jest jeden,może nie ostry,ale długi podbieg na 16km.Aha początek też jest pod lekką górę,ale tego nie odczujesz. Tak gdzieś między 12-16km biegniemy przez park,wzdłuż rzeki i to będą ścieżki rowerowe(szutrowe).Na początku trasa biegnie przez fabrykę mini(gdzieś koło 3-go km) i tam jest parę takich hopek,wiesz takich skoków(10-15m podbieg).Małym minusem jest brak izo na punktach odżywczych,tylko woda.W każdym razie tak było w tamtym roku.Start jest szeroki,więc przepychania nie ma.
Generalnie,dla mnie szybka trasa.
Mój numer to
3998
Pozdrawiam
Karol
taniup - komentarze
Moderator: infernal
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Dokładnego wyniku nie znam,ale 1:22:coś tam,to jest rewelacyjny wynik w takiej pogodzie(i błocie ).Gratulacje!!!
Miło było Was poznać.
p.s.wybacz pośpiech,ale było nam cholernie zimno.Jeszcze się pewnie spotakamy
Pozdrawiam
Karol
Miło było Was poznać.
p.s.wybacz pośpiech,ale było nam cholernie zimno.Jeszcze się pewnie spotakamy
Pozdrawiam
Karol
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48 min 28 sek
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, tak sobie czytam i widzę że czas masz fajny. Podziwiam bo dla mnie jak narazie jest ciezko utrzymać predkośc np przez 10 km 4.13 min/km
Pozdrawiam i powodzenia w podbojach :D
Pozdrawiam i powodzenia w podbojach :D
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120
Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120
Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam, że tak długo nic nie odpisałem, rzadko zaglądam na komentarze.
Założyłem sobie, że będę robił 2xmocniejsze treningi i na 3 dzień luźniejszy.
Jestem zwolennikiem mocniejszych treningów, stąd taki pomysł na treningi. Wszystko podparte tabelkami J Danielsa. Gdzie interesuje mnie tempo 3.20 na interwałach. Na tą chwile założyłem sobie bieganie interwałów w tempie od 3.30 - 3.20/km na odcinku 1km a 3.15-3.10/km na 400 metrów. Co do ciągłego w tempie na 4.13/km jest to tempo komfortowe dla mnie oddechowo choć tętno nie do końca (przed infekcja 15km przy śr. tętnie 158).
Fajnie to wszystko wyglądało do infekcji teraz mam nadzieje, że szybko wrócę do formy.
Założyłem sobie, że będę robił 2xmocniejsze treningi i na 3 dzień luźniejszy.
Jestem zwolennikiem mocniejszych treningów, stąd taki pomysł na treningi. Wszystko podparte tabelkami J Danielsa. Gdzie interesuje mnie tempo 3.20 na interwałach. Na tą chwile założyłem sobie bieganie interwałów w tempie od 3.30 - 3.20/km na odcinku 1km a 3.15-3.10/km na 400 metrów. Co do ciągłego w tempie na 4.13/km jest to tempo komfortowe dla mnie oddechowo choć tętno nie do końca (przed infekcja 15km przy śr. tętnie 158).
Fajnie to wszystko wyglądało do infekcji teraz mam nadzieje, że szybko wrócę do formy.