hasiek - komentarze
Moderator: infernal
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli ktoś miałby jakieś uwagi, to zapraszam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:28
- Życiówka w maratonie: 03:24:00
Witaj Kasiu
Wydaje mi się, że plan na początek bardzo dobry. Warunki fizyczne (wzrost, waga) masz identyczne jak ja Jeżeli bieganie wejdzie ci w krew to swój cel osiągniesz bez problemu. Tylko nie za bardzo rozumiem, dlaczego masz nie biegać w czasie mrozów. Takiej opcji nie ma. Bieganie zimą to podstawa, zwłaszcza że zima u nas dłuuuuga. I nawet jeżeli masz tylko truchtać dla przyjemności to nie odpuszczaj zimowego biegania. Przecież dla nas biegających nie ma złej pogody
Powodzenia życzę
Wydaje mi się, że plan na początek bardzo dobry. Warunki fizyczne (wzrost, waga) masz identyczne jak ja Jeżeli bieganie wejdzie ci w krew to swój cel osiągniesz bez problemu. Tylko nie za bardzo rozumiem, dlaczego masz nie biegać w czasie mrozów. Takiej opcji nie ma. Bieganie zimą to podstawa, zwłaszcza że zima u nas dłuuuuga. I nawet jeżeli masz tylko truchtać dla przyjemności to nie odpuszczaj zimowego biegania. Przecież dla nas biegających nie ma złej pogody
Powodzenia życzę
10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję Bieganie w mrozy trochę mnie przeraża, przypominają mi się czasy wfu w gimnazjum, gdzie kończyło się to brakiem oddechu i zazwyczaj, w dłuższej perspektywie, jakimś choróbskiem. Ale mam jeszcze trochę czasu, poczytam, pomyślę i może się przełamię
- Mycha
- Stary Wyga
Cześć Kasia
Jak się wciągniesz w bieganie, to mrozy straszne Ci nie będą:)
Jakie ćwiczenia siłowe robisz?
Jak się wciągniesz w bieganie, to mrozy straszne Ci nie będą:)
Jakie ćwiczenia siłowe robisz?
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Witam rówieśniczkę
Niech Ci trasa lekką będzie
Niech Ci trasa lekką będzie
-
- Rozgrzewający Się
@Martyna, dzięki
@Mycha, korzystam z zestawów treningów siłowych z programu Chalean Extreme. Będę w dzienniku wypisywać, jakie ćwiczenia dany trening zawierał, więc mniej więcej będzie widać, jak to wygląda.
@Mycha, korzystam z zestawów treningów siłowych z programu Chalean Extreme. Będę w dzienniku wypisywać, jakie ćwiczenia dany trening zawierał, więc mniej więcej będzie widać, jak to wygląda.
- Mycha
- Stary Wyga
Pooglądałam Twoje ćwiczenia na youtubie i mam kolejne pytanie:) jakiego obciążenia używasz? Ja właśnie mam problem z dobraniem wagi ciężarków.
-
- Rozgrzewający Się
Obciążenie bardzo zależy od ćwiczenia, najczęściej waham się od 1kg do 6kg. Dzisiejsze nie było nijak informacyjne, bo robiłam ten trening po raz pierwszy i dopiero sprawdzałam, ile przy konkretnym ćwiczeniu mogę unieść, ale od następnego razu będę już wpisywać, ile brałam.