gdzie kupujecie ubrania do biegania?
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
pochwale sie ze w koncu udalo mi sie wybrac po moje pierwsze dlugie leginsy do decath
przymierzalam za Wasza namowa i meskie ale jednak kroj nie dla mnie - brak miejsca na pupe, za to przod musialabym sobie chyba skarpetkami wypychac zeby nie wisial
na meskie mam tez chyba za grube nogi - ciasne byly niesamowicie w lydkach i uwieraly pod kolanami mimo brania wiekszych rozmiarow
z damskimi nie mialam problemow - nie bylo wyboru bo spodni za 200 zeta nie wezme, wiec zadowolilam sie chyba ostatnia emka, ktora wisiala. 59 zl to nie duzo a po dzisiejszym wyprobowaniu jestem bardzo zadowolona - wygodniejszych spodni jak na razie nie mialam
przymierzalam za Wasza namowa i meskie ale jednak kroj nie dla mnie - brak miejsca na pupe, za to przod musialabym sobie chyba skarpetkami wypychac zeby nie wisial
na meskie mam tez chyba za grube nogi - ciasne byly niesamowicie w lydkach i uwieraly pod kolanami mimo brania wiekszych rozmiarow
z damskimi nie mialam problemow - nie bylo wyboru bo spodni za 200 zeta nie wezme, wiec zadowolilam sie chyba ostatnia emka, ktora wisiala. 59 zl to nie duzo a po dzisiejszym wyprobowaniu jestem bardzo zadowolona - wygodniejszych spodni jak na razie nie mialam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kiedyś RESERVED miało sportowe kolekcje (nie wiem jak teraz), z których kupowałam namiętnie koszulki z wbudowanym stanikiem. Świetne do lekkich treningów biegowych, tenisa ziemnego czy jazdy na rowerze.
Pozdrawiam
Aga
Aga
-
- Rozgrzewający Się
Witam ja również niedawno rozglądałam się za wyprawką jesienną koszulka 59,- bluza 89,- spodnie długie (getry) 117,- Buty do biegania 169,-
A to wszystko kupiłam sobie w gosport zniszka 55% zapłaciłam grosze i otrzymałam kartę 40% na natępne zakupy.
Ale buty są świetne!!!!
A to wszystko kupiłam sobie w gosport zniszka 55% zapłaciłam grosze i otrzymałam kartę 40% na natępne zakupy.
Ale buty są świetne!!!!
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
W 90% Decathlon. Mam gatki biegowe na lato z kolekcji sportowej H&M (naprawdę spoko, polecam!), poza tym jedną rzecz z Intersportu (koszulka Nike biegowa na lato). Buty wszędzie, byle nie w Decathlonie :]
-
- Rozgrzewający Się
W Decathlonie najczęściej
Ostatnio zmieniony 30 lip 2014, 10:38 przez MegaMaryam1638, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Rozgrzewający Się
Tak jak wyżej Aczkolwiek jeszcze w go sport
Ostatnio zmieniony 15 gru 2013, 14:47 przez markustv77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
Przeważnie w Decathlonie, bo mają spory wybór i przystępne ceny
Alkaliczna woda detoksykująca i nawadniająca organizm -
Kod: Zaznacz cały
http://naturaizdrowie.com/
-
- Rozgrzewający Się
Ja kupuję w Decathlon
- karniaczar
- Rozgrzewający Się
Ja również kupuję na allegro.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czy najlepsze, to bym polemizowała. Na pewno najlepsze w tej cenie. I spokojnie można przymierzyć w odróżnieniu od tchibo czy lidla.Komiksiar pisze:Zgadza się tam są najlepsze ciuchy sportowe.Karlinka pisze:ja najczęściej w decathlonie