ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- papillon
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
łaaaadne, sama się zastanawiam nad długasami jakieś przejściowe między typowymi zimowymi trzeba mieć! A przymierzałaś te buty salomonowe? XR Mission??? Bo jestem ciekawa Twojej opinii!!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
-
- Zaprawiony W Bojach
Całkiem matowe nie są ale błyszczące też nie. Dla mnie nie wyglądają jak bieliźniane, bo mają zamki i odblaski. Biegam w nich i nie rzucam się jakoś w oczy (mam nadzieję5_monika pisze:Stara Damo
czy samych leginsach (tych co kupiłaś) można biegać, czy wyglądają jak typowo bieliźniane. Na zdjęciach tylko widać, że są gładkie czarne, matowe ?

-
- Zaprawiony W Bojach
Dziś biegłam na 10 km i udało mi się ukończyć w czasie 59:30. Porównując do Ani to żaden sukces, ale i tak jestem zadowolona.
Byłam w większym ogonie niż wczoraj (open 190/210), ale poziom był wyższy.

-
- Wyga
Dzięki Stara Damo , przy okazji z tej firmy jeszcze mi się bluzka biała z długim rękawem podoba.
Zastanawiam się czy sobie nie kupić takich kompresyjnych, no będą na przyszły rok, taka mała motywacja do biegania
Opis techniczny, trala lala, żeby jeszcze same biegały i są jak druga skóra, wszystko widać, nawet cellulit
.Może przetestować tą technologię ???
http://store.skins.net/eu/womens-compre ... 3-4-tights
Niefajnie z tym biegiem wyszło niestety
Zastanawiam się czy sobie nie kupić takich kompresyjnych, no będą na przyszły rok, taka mała motywacja do biegania

http://store.skins.net/eu/womens-compre ... 3-4-tights
Niefajnie z tym biegiem wyszło niestety

- franklina
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
franklina
przymierzałam je w Deca , wydawały mi się najcieplejsze spośród wszystkich u nich i jako jedyne dobrze mi leżały Nie było Ci w nich dziś za ciepło ? też się zastanawiam nad nimi, bo obcisłych nie mam na zimę, a wiem jak fajnie spodniami się śnieg zamiata
przymierzałam je w Deca , wydawały mi się najcieplejsze spośród wszystkich u nich i jako jedyne dobrze mi leżały Nie było Ci w nich dziś za ciepło ? też się zastanawiam nad nimi, bo obcisłych nie mam na zimę, a wiem jak fajnie spodniami się śnieg zamiata

- franklina
- Zaprawiony W Bojach
monia
moje odczuwanie ciepła/zimna nie jest adekwatne z warunkami pogodowymi poniewaz ja jestem raczej zmarżluchem
dzis bylo 12 st ,mi było akuratnie,ale juz stwierdziłam ze wrazie gdyby zimą bylo mi za zimno to wlozę kalosraki pod spod i bedzie git
te leginsy maja taki delikatny meszek od wewnatrz to chyba sa cieplejsze niz jakies standardowe
mierzylam jeszcze lycrowe kalenji no i ...było mi przykemniej w tych co kupiłam 
moje odczuwanie ciepła/zimna nie jest adekwatne z warunkami pogodowymi poniewaz ja jestem raczej zmarżluchem

- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Mnie się marzą spodnie biegowe Nike coś tam, specjalne na zimę. Mają zwężane nogawki więc nie majtają, a w razie czego pod spód można normalne legginsy założyć. Tylko cena jak zwykle zaporowa. Chyba z 220 zł w zeszłym roku kosztowały...
o