Ocieplacze na kolana.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy znacie jakieś ocieplacze, które stosuje się na kolana podczas biegania w zimnie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Biegalem przez dluzszy czas w opaskach firmy Zeuba. W Niemczech uwazane sa one za najlepsze bo producent oficjalnie zaopatruje w nie reprezentacje olimpijska RFN. Uzywalem je nie dla ochrony przed zimnem lecz aby zepka nie latala mi po calym kolanie. Opaska zapewnia mile ciepelko, wiaze sie to jednak z tym, iz kolano sie poci i po intensywnym biegu opaska jest mokra od potu.
Pamietam, ze problem opasek byl juz poruszany kilka miesiecy temu. Poszperaj w tematach z wrzesnia - pazdziernika.
zycze powodzenia
kledzik
Pamietam, ze problem opasek byl juz poruszany kilka miesiecy temu. Poszperaj w tematach z wrzesnia - pazdziernika.
zycze powodzenia
kledzik
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
No tak, mokra opaska, temperatura ujemna, kontuzja gotowa........ po intensywnym biegu opaska jest mokra od potu.
kledzik
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj w jakimś magazynie kulturystycznym (Flex?) przeczytałem, że jeśli ma się zużyte, miękkie chrząstki to nie powinno się biegać w opaskach usztywniających, bo powoduje to powstanie dodatkowych sił działających na chore miejsca. Chyba to rozumiem. Nie wiem czy to prawda, ale weźcie to pod uwagę proszę.