Bielizna termoaktywna
- Adam Ko.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:15
- Życiówka w maratonie: 3:58:51
- Kontakt:
Najlepiej, jak porównasz w sklepie z tym http://www.decathlon.pl/podkoszulka-run ... 19797.html
Produkty teoretycznie podobne w zastosowaniu, różnią się składem i przede wszystkim ceną. Jak nie zobaczysz istotnej różnicy (zwróć uwagę m.in. na szwy) to możesz rozważyć tańszą opcję.
Produkty teoretycznie podobne w zastosowaniu, różnią się składem i przede wszystkim ceną. Jak nie zobaczysz istotnej różnicy (zwróć uwagę m.in. na szwy) to możesz rozważyć tańszą opcję.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461
Blog treningowy

Blog treningowy

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:02
- Życiówka w maratonie: 3:20:20
Chociaż sam biegam w ciuchu "zimowym" (bielizna - podkoszulka) z Lidla, to stanowi raczej wyjątek, choć bardzo pozytywny. Raczej nie trze pod pachami, nie obciera sutków przy biegach w okresie zimowym znacznie powyżej 20km.
Nie mniej chyba jestem zwolennikiem by na długie biegi (wybiegania) zakładać przynajmniej sprawdzone ciuchy, jeśli nie uznanych firm (n. X-Bionic, Odlo, Craft, Brubeck - bardzo sobie chwalę, Ice-y, wiele innych).
To raczej trzeba przetestować. Podobnie jak widuje osoby biagające w halówkach trasy biegowe, czy innym "obuwiu".
Pewnie tak dziać się będzie do pierwszego, czegoś tam...
Nie mniej chyba jestem zwolennikiem by na długie biegi (wybiegania) zakładać przynajmniej sprawdzone ciuchy, jeśli nie uznanych firm (n. X-Bionic, Odlo, Craft, Brubeck - bardzo sobie chwalę, Ice-y, wiele innych).
To raczej trzeba przetestować. Podobnie jak widuje osoby biagające w halówkach trasy biegowe, czy innym "obuwiu".
Pewnie tak dziać się będzie do pierwszego, czegoś tam...

Jeśli pokonasz co wcześniej nie znałeś, to poznanie właśnie rozpocząłeś od siebie.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, witam na forum!
Czytając o bieliźnie termoaktywnej wieloktornie własnie spotykałem się z polecaniem asortymentu z Decathlonu, jednak ostatecznie, po namowie bardziej ogarniętego znajomego, zdecydowałem się na bieliznę od Brubeck i musze powiedzieć, że komfort biegania (i równiez jeżdzenia na rowerze) jest znakomity. Teraz czas skompletować resztę stroju
Pozdrawiam!
Czytając o bieliźnie termoaktywnej wieloktornie własnie spotykałem się z polecaniem asortymentu z Decathlonu, jednak ostatecznie, po namowie bardziej ogarniętego znajomego, zdecydowałem się na bieliznę od Brubeck i musze powiedzieć, że komfort biegania (i równiez jeżdzenia na rowerze) jest znakomity. Teraz czas skompletować resztę stroju

- Ptahu
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:34
- Życiówka w maratonie: 3:57:49
Testowałem różne koszulki funkcyjne i bawełniane, ale od czasu jak założyłem Brubeck'a nie mam ochoty zakładać niczego innego. Ostatnio nawet w Biegnij Warszawo - gdzie regulaminowo trzeba założyć pakietową koszulkę - pod spodem też miałem Brubeck'a. W zimie zeszłego roku biegałem w Thermo do -5 stopni, w lecie mam dwie inne zależnie od temperatury.
Nie jest to najtańsza bielizna ale można czasem trafić na wyprzedaże i za połowę ceny kupić zeszłoroczne modele.
Spodenki za to najlepiej sprawdzają mi się Lidlowe (w lecie), ale nie wiem co to konkretnie za model.
Nie jest to najtańsza bielizna ale można czasem trafić na wyprzedaże i za połowę ceny kupić zeszłoroczne modele.
Spodenki za to najlepiej sprawdzają mi się Lidlowe (w lecie), ale nie wiem co to konkretnie za model.
---------------------------------
go hard or go home...
go hard or go home...
-
- Rozgrzewający Się
Lidlowe spodenki, także dla kobiet sa wygodne-sprawdzilam. Mam tez bluzę stamtad do biegania i tez jest ok.
-
- Rozgrzewający Się
jestem za tymi z decathlonu!
-
- Wyga
Ja mam cały swój asortyment z Decathlon-a. Często mają promocje na różne rzeczy... w sumie wszystko od nich mam z promocji, zwykle 50% taniej... niestety niekiedy promocja trwa 1-2 dni... i sobie chwalę tą odzież. Mi do zakupienia na ten rok zostały rękawiczki i jakaś dodatkowa koszulka/bluza tak na wszelki wypadek jak było by zbyt zimno ale poczekam na promocję
. Komin i czapkę mam z Allegro (tani asortyment) Attiqu i sobie chwalę. Wszystko zależy w czym będzie się komu dobrze biegać, miałem podkoszulek ze Stonki i spodenki i też dobrze na lato rzeczy za grosze. Brubeck jest bdb ale ceny też są dość wysokie nawet jak na promocję się trafi a niekiedy cza zacisnąć pasa 
Aczkolwiek sam pewnie takowej podkoszulki jak podał autor postu raczej bym nie kupił ale tą z linka niżej już pewnie tak. Wszystko zależy co kto lubi, zawsze możesz zobaczyć na ich stronie (Decathlon) daną rzecz i kliknąć aby ci pokazało w jakim sklepie jest dostępne, może akurat uda ci się i będzie u ciebie. Zawsze możesz też zamówić do sklepu dany towar i odebrać go a jak ci się nie spodoba od razu oddać (do przymierzalni idziesz zobaczyć), ja tak zrobiłem ale nie oddałem odzieży bo dobrze leżała.
@down
Taka sama jak z Tchibo.pl, Lidl itd.
Co do jakości to kto co lubi... mi jest w nich wygodnie... dodatkowo jak powiedziałeś "cena" też dla wielu gra poważną rolę... jak pisałem kto co lubi, ja nie narzekam na rzeczy z Decathlonu gdyż wszystko mam od nich i teraz tylko czekam na jaką promocję koszulek z długim rękawem...

Aczkolwiek sam pewnie takowej podkoszulki jak podał autor postu raczej bym nie kupił ale tą z linka niżej już pewnie tak. Wszystko zależy co kto lubi, zawsze możesz zobaczyć na ich stronie (Decathlon) daną rzecz i kliknąć aby ci pokazało w jakim sklepie jest dostępne, może akurat uda ci się i będzie u ciebie. Zawsze możesz też zamówić do sklepu dany towar i odebrać go a jak ci się nie spodoba od razu oddać (do przymierzalni idziesz zobaczyć), ja tak zrobiłem ale nie oddałem odzieży bo dobrze leżała.
@down
Taka sama jak z Tchibo.pl, Lidl itd.
Co do jakości to kto co lubi... mi jest w nich wygodnie... dodatkowo jak powiedziałeś "cena" też dla wielu gra poważną rolę... jak pisałem kto co lubi, ja nie narzekam na rzeczy z Decathlonu gdyż wszystko mam od nich i teraz tylko czekam na jaką promocję koszulek z długim rękawem...
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 11:06 przez krakow2000, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Rozgrzewający Się
Każdy ma inne doświadczenia, jeśli chodzi o Decathlonową jakość 
Osobiście uważam, że jeśli dany artykuł spełnia moje wymagania jakościowe, wolę zapłacić mniej niż więcej. Jeśli nie spełnia - szukam czegoś droższego. Jeśli jednak jest to cena 2-3 razy wyższa, zaczynam się zastanawiać, czy nie spróbować najpierw zakupu tej tańszej, "gorszej jakościowo" rzeczy. Jeśli będzie mi jednak pasować w użytkowaniu, mimo wstępnego niezadowolenia z jakości, kupię po jakimś czasie następną (i będę mieć dwie na zmianę w cenie jednej droższej). Jeśli nie - mówi się trudno i kupuję droższą.
Polecam koszulkę z długim rękawem proponowaną przez Adama, chociaż ja preferuję tą z kołnierzem. Na zimne dni jak znalazł.

Osobiście uważam, że jeśli dany artykuł spełnia moje wymagania jakościowe, wolę zapłacić mniej niż więcej. Jeśli nie spełnia - szukam czegoś droższego. Jeśli jednak jest to cena 2-3 razy wyższa, zaczynam się zastanawiać, czy nie spróbować najpierw zakupu tej tańszej, "gorszej jakościowo" rzeczy. Jeśli będzie mi jednak pasować w użytkowaniu, mimo wstępnego niezadowolenia z jakości, kupię po jakimś czasie następną (i będę mieć dwie na zmianę w cenie jednej droższej). Jeśli nie - mówi się trudno i kupuję droższą.
Polecam koszulkę z długim rękawem proponowaną przez Adama, chociaż ja preferuję tą z kołnierzem. Na zimne dni jak znalazł.
- Adam Ko.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:15
- Życiówka w maratonie: 3:58:51
- Kontakt:
Mam przeciwne doświadczenia. Bluzę, koszulki termiczne z krótkim i długim rękawem, grubsze leginsy używam intensywnie od 3 sezonów i nic im się nie dzieje.mpech pisze:Jakość rzeczy z Decathlonu pozostawia wiele do życzenia. Ich jedynym atutem jest chyba tylko duży wybór i stosunkowo niskie ceny.
Jedyne straty to cienkie leginsy - przetarły się w szwach, ale sytuacja powtórzyła się z leginsami Asicsa i to po podobnym czasie użytkowania.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461
Blog treningowy

Blog treningowy

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:51:09
- Życiówka w maratonie: 4:49:02
ja mam kalenji i jestem zadowolona. Teraz mysle o zakupie kurtki tez tej marki. Widze, ze sporo osob w nich biega, wiec chyba najgorszej oceny nie maja.Bogil pisze:Mam taką koszulkę i bardzo sobie chwalę! Pomimo, że przeznaczenie nie jest biegowe to lepiej się sprawdza niż ta z działu kalenji!