Co ile zmieniacie buty?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No tak, rozumiem Cię, ale z drugiej strony sie martwię.
Bo sam słusznie zauważyłeś i policzyłeś ile to więcej jest obciążeń. I mam nadzieję, że sobie nie zrobisz nic złego, bo myślę sobie, że to 90 kg to jeszcze nie jest zbyt mało.
Chcąc mieć w miarę przyzwoity współczynnik masy ciała dla 90kg maratończyka powineneś mieć około 2 m. Ale tak wysoki chyba nie jesteś?
To może schudnij ostro tylko na potrzeby maratonu a potem znowu przybierz na wadze dla dobrego samopoczucia?
Bo sam słusznie zauważyłeś i policzyłeś ile to więcej jest obciążeń. I mam nadzieję, że sobie nie zrobisz nic złego, bo myślę sobie, że to 90 kg to jeszcze nie jest zbyt mało.
Chcąc mieć w miarę przyzwoity współczynnik masy ciała dla 90kg maratończyka powineneś mieć około 2 m. Ale tak wysoki chyba nie jesteś?
To może schudnij ostro tylko na potrzeby maratonu a potem znowu przybierz na wadze dla dobrego samopoczucia?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
joycat, jestes wspaniala! Chyba masz racje, zdjecia wyraznie wskazuja, ze jestem szczuply, ze waga sie zepsula i oszukuje, ze... nie trzeba chudnac! Mezczyzni bardzo lubia byc (w sytuacjach takich jak ta) oszukiwani przez kobiety.Quote: from joycat on 9:34 pm on Jan. 21, 2003
Kledzik, trudno mi uwierzyć - patrząc na Twoje zdjęcia zrobione przez Frienda - że ważysz aż 100 kg. Wyglądasz na szczupłego faceta![]()
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A moze urosne ze 20 centymetrow?Quote: from FREDZIO on 9:40 pm on Jan. 21, 2003

kledzik
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Proszę o zdjęcie, broda, długie włosy...wielki facet, z bardzo dlugimi wlosami, jeszcze dluzsza broda......
kledzik

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…