Odblaski

husky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ptomaszb, z tą choinką to dobre ;) Obwiązać się jakimś mrygającym łańcuchem światełek, na plecach akumlator i w drogę. Acha i koniecznie czapkę św. Mikołaja!!!
Szczęśliwy husky to zmęczony husky!
PKO
bemsaj

Nieprzeczytany post

husky... mam wrażenie jakby ktoś mnie widział na trasie - opis pasuje: biegam w bluzie zielonej jak choinka, jestem oblepiony kawałkami taśmy odblaskowej z każdej możliwej strony, mam czerwoną czapkę, a ostatnio się nie goliłem więc i broda by się znalazła :D
pozdrowionka!
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeszcze przymrozek i po paru kilometrach broda osiwieje...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
husky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ptomaszb; to ty może jesze coś dorobisz przy okazji ;)  Mój dziadek zawsze nosił w kieszeniech jabłka i cukierki, ty bierz prezenty na plecy i do dzieciaków pędź. Rodzice może się zmiłują i rzucą jakiś grosz :hej:

A tak na poważnie, dostałam dzisiaj prawdziwy stoper dla biegacza :)
Właśnie sobie uświadomiłam, że to do czegoś zobowiązuje :lalala:
Aston
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W sklepie który powstał w miejscu Ikei w Alejach J. /W-wa/ nie pomne nazwy kupiłem jakiś czas temu takie odblaskowo świecące opaski. Mogą migać lub świecić na stałe. Bardzo wygodne w różnych długościach plus regulacja.
Aston
The Way Out
bemsaj

Nieprzeczytany post

Nie dorobię, a jeszcze dołożę do interesu... Tak się składa, że dziś występuję jako Święty Mikołaj - mam zanieść prezenty dzieciom kilku znajomych. Samochodu nie używam, na sanie z reniferami szans brak, więc już od rana zastanawiam się jakie kupić cukierki w razie gdy mnie jakieś dzieci - albo drośli - na mieście dopadną - nie chciałbym niczyjej wiary w  Mikołaja podkopywać...
A żeby nie było totalnie "offtopic" - może trochę odblasków porozdaję? ;)
Wszystkim życzę wielu prezentów :)
husky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To bardzo dobry pomysł z tym rozdaniem odblasków!! Kurcze, a ja się głowiłam co siostrzeńcowi podarować, no...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ