Też niestety złapałem kontuzję i nie wystartuję w Maratonie Warszawskim. Mam pakiet po promocyjnej cenie.
Mail do mnie bezpośrednio: marcin.r.wagner@gmail.com
Niestety. I ja z powodu kontuzji mięśnia brzuchatego łydki odpadłem właśnie z maratonu. Jakby ktoś chciał przejąć pakiet to chętnie oddam. Płaciłem 100 pln, puszczę taniej.
A tak z ciekawości zapytam, jak takie przeniesienie numeru wygląda w odniesieniu do regulaminu?
8. Opłata raz uiszczona nie podlega zwrotowi ani przeniesieniu na innego zawodnika. W przypadku rezygnacji ze startu w 36. PZU Maratonie Warszawskim i zadeklarowania woli przeniesienia opłaty startowej na inną imprezę Fundacji „Maraton Warszawski” lub prenumeratę miesięcznika BIEGANIE wpłacona kwota opłaty startowej zostanie pomniejszona o 20 zł tytułem kosztów operacyjnych. Przeniesienie opłaty, o której mowa w pierwszym zdaniu, można dokonywać najpóźniej do dnia 12 września 2014 roku.
Jeśli się nie mylę to numer startowy jest przypisany do nazwiska, które możemy po zalogowaniu się edytować, więc w czym problem z przekazaniem go komu innemu?
Możesz edytować dane w profilu na stronie, ale już nie w zgłoszeniu do konkretnego biegu. Jeżeli odkupisz pakiet na MW od innej osoby, to będziesz biegł pod jej nazwiskiem