Lidl od 11.07.2013

dobeer

Nieprzeczytany post

>> Bo te zakupy w Lidlu pomału stają się żenujące. To nie zakupy tylko jakiś pieprzony PRL :echech:
>> Kolejka przed otwarciem, galop po otwarciu do celu, wydzieranie sobie z rąk towaru, nerwówka... porażka :bum:

To trzeba kupować tak jak ja, czyli nie z samego rana. Wtedy już nie trzeba się przepychać, kolejki tylko do kas i zdecydowanie krótsze, nie ma co sobie wydzierać z rąk i człowiek wtedy spokojniejszy... ;)
PKO
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dobeer pisze:>> Bo te zakupy w Lidlu pomału stają się żenujące. To nie zakupy tylko jakiś pieprzony PRL :echech:
>> Kolejka przed otwarciem, galop po otwarciu do celu, wydzieranie sobie z rąk towaru, nerwówka... porażka :bum:

To trzeba kupować tak jak ja, czyli nie z samego rana. Wtedy już nie trzeba się przepychać, kolejki tylko do kas i zdecydowanie krótsze, nie ma co sobie wydzierać z rąk i człowiek wtedy spokojniejszy... ;)
...i kasy tyle nie wyda :hahaha:
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
Juras38
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47m

Nieprzeczytany post

To faktycznie trzeba 16.09 uderzać do Lidla i coś wybrać. Do Decatlonu mam za daleko a tam też są fajne ubranka.
mamuśka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

5_monika pisze:byłam dziś o 8.00 w Lidlu. Przyszłam z myślą o damskiej, czarnej z kapturem, była ostatnia w rozmiarze S.Te niebieskie damskie były i męskie też oby dwa modele.Chciałam ją pod wiatrówkę, ale w sumie rozmiaru już nie było i to co ja mam w domu, chyba softshellowe to jest mięciutkie, a tu jednak jest lekka sztywność, chyba mi nie pasuje.
Ja miałam softshella z poprzedniego tygodnia i oddałam, bo stwierdziłam, że za ciepły jednak. Za to moja córka ma dziecięcą wersję i bardzo ją chwali - no ale nie używa jej do biegania, tylko jako kurtkę.

Wiktoria - kurtki trekingowe raczej za ciepłe będą na bieganie.
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

Przyszły poniedziałek odpuszczam, nic mnie tam nie interesuje :ojnie:
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
Awatar użytkownika
natny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 4:09:41

Nieprzeczytany post

jak coś konkretnie chcecie to mówcie, a wam to pomacam w sklepie :bum:
u mnie w lidlu wsio jest 1-2 tygodnie wcześniej :ble:
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Kupiłem sobie bluzę rowerowa, z zamiarem biegania i jeżdżenia w niej. Dziś po przejechaniu 100 km moje plecy (na bluzce) były w plamach od potu(białe zacieki) czy to normalne?
Awatar użytkownika
natny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 4:09:41

Nieprzeczytany post

nie wydaje mi się...a przed praniem czy po? może masz bardzo słony pot i stąd te plamy :bum:
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Jeszcze jej nie pralem. Może nie można jej na gole ciało ubierać.
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

spoko biały od soli zarys plamy potu to nic nienormalnego tak bywa.
Tadeusz106
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:05

Nieprzeczytany post

dobeer pisze:>> Bo te zakupy w Lidlu pomału stają się żenujące. To nie zakupy tylko jakiś pieprzony PRL :echech:

u nas na wsi nie wystawiają "day before" i pozostaje komunizm :(
Sott23
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Słabo z tym lidlem, czapki już nie kupiłem bo zostały tylko Ski.
Awatar użytkownika
Beck`s
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Te kurtki, które będą od czwartku były już wcześniej w Lidlu?
Jeśli tak to niech ktoś się podzieli swoją opinią bo chyba zakupię ;)
dmn76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:48

Nieprzeczytany post

Test kurtki i bluzy, które będą w czwartek http://heavyrunslight.blogspot.com/2013 ... i.html?m=1
Tadeusz106
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:05

Nieprzeczytany post

Tadeusz106 pisze:

u nas na wsi nie wystawiają "day before" i pozostaje komunizm :(
hmmm a gdzie sprawiedliwość społeczna ?????? .... widzisz datę oferty idziesz i co?? wieczorkiem już wszystko się rozeszło .....

ale fakt ... u nas na wsi godzina 7.00 ok 50 osób przed sklepem - w ciągu 3 minut najpopularniejszych rozmiarów już nie było a w ciągu kolejnych 5 zostały w rynnach tylko ochłapy ....

Mnie się udało zakupić dla siebie spodnie (mają na uda jakieś neoprenowe wzmocnienie - ciekawe jak się to sprawdzi w chłodniejsze dni), kurteczkę (na pierwszy rzut oka nawet fajna) i czapeczkę - dekiel jak dekiel. Mam nadzieję że zimę przetrwam - zależy czy sprawdzą się Amerykańskie bądź Rosyjskie prognozy ...

z wcześniejszych akcji biegowych w Lidlu mam spodnie (sprawdzają się w 100%) i buty ...... hmmm nie mogę się do nich przekonać - zdecydowanie wolę lekkie "bezżelazkowe" (biegam w GoRunach - opisywanych na tym forum) te są ciężkie i jakieś takie szerokie. Zaglądając dość często do Lidla widzę że ubrania są porównywalnie lepszej jakości niż oferowane przez nich buty. Tymbardziej, że poza akcjami dla biegaczy są jeszcze rowerowe, motorowe, fitness, z których czasem coś można urwać do EQ.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ