Stłuczone Koloano
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam w niedzielę 22.09.2013 roku na meczu zderzyłem się kolanem z przeciwnikiem:( strasznie zaczęło mnie boleć 2 dnia poszedłem z tym do lekarza powiedział że to tylko stłuczenie... dostałem od niego maść do smarowania 3 razy dziennie i kazał drugiego dnia nie iść do szkoły czyli dzisiaj nie poszedłem tak jak kazał mówił tez aby leżeć i założyć opaskę tak też zrobiłem już nie boli w ogóle ale jutro w szkole mam zawody na 1000metrów i nie wiem czy mam jechać próbowałem dzisiaj biegać przebiegłem jakieś 200-300 metrów nie bolał w ogóle... ale nie wiem czy ryzykować a wy jak myślicie jechać czy odpuścić???
- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
zawody na 1000m...to zależy, są to zawody szkolne, czy po prostu sprawdzenie sprawnosci fizycznej w klasie?
Jeśli to 1, to idź, bo to się nie powtórzy a szkoda, skoro masz wielkie szanse (masz?)
jeśli 2, to siedź w domu. Nauczyciel może osobiście z Tobą test zrobić kiedyś indziej
najwyżej zejdziesz z trasy :P
Jeśli to 1, to idź, bo to się nie powtórzy a szkoda, skoro masz wielkie szanse (masz?)
jeśli 2, to siedź w domu. Nauczyciel może osobiście z Tobą test zrobić kiedyś indziej
najwyżej zejdziesz z trasy :P
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"