WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
- szombi1
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam na zajęcia BBL Wrocław, spotykamy się przy wejściu na stadion lekkoatletyczny i idziemy na wały ponieważ na stadionie będzie się odbywał mecz. Zajęcia odbędą się normalnie 9.30 czekam na Was Tomek.
-
- Rozgrzewający Się
Witam serdecznie:) chciałabym podpytać czy do grupy mogą dołączyć osoby, które nie mają żadnego doświadczenia w bieganiu? poradzimy sobie czy też raczej należy spodziewać się zaawansowanej grupy?
- szombi1
- Wyga
Zapraszam na zajęcia BBL już w sobotę o godz.9.30 Stadion Olimpijski. Zapowiada sie upalny dzień, nie zapomnijcie o napojach i dobrym nastroju. Do nas może dołączyć każdy bez względu na zaawansowanie, zaczynasz biegać to przyjdz do nas. Czekamy właśnie na Ciebie! Pozdrawiam i czekam na Was w sobotę Tomek!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:47
Cześć,
Miałem jechać na obóz do Szklarskiej Poręby ale niestety nabawiłem się kontuzji i moje miejsce jest wolne, w związku z tym mam pytanie czy ktoś byłby chętny na taki oboz ? Jest to turnus III od 10.08 do 17.08 tutaj wszystkie informacje, jakbyście byli zainteresowani to prosze o jak najszybszy kontakt
tutaj wiecej informacji: http://bieganie.pl/?show=1&cat=283&id=5154
Miałem jechać na obóz do Szklarskiej Poręby ale niestety nabawiłem się kontuzji i moje miejsce jest wolne, w związku z tym mam pytanie czy ktoś byłby chętny na taki oboz ? Jest to turnus III od 10.08 do 17.08 tutaj wszystkie informacje, jakbyście byli zainteresowani to prosze o jak najszybszy kontakt
tutaj wiecej informacji: http://bieganie.pl/?show=1&cat=283&id=5154
-
- Dyskutant
hej,
pytań kilka, na które nie znalazłem odpowiedzi na stronie BBL.
1. Czy ta inicjatywa trwa cały rok czy tylko w niektórych miesiącach (jakich?)?
2. Jak wygląda trening?
3. Czy te treningi mają za cel przygotować (czy dać fundament) do większych biegów (10km, półmaraton, maraton) czy to tylko takie "zabawowe bieganie"?
4. Czy treningi są w różnym terenie czy zawsze na stadionie?
5. Czy będę miał gdzie przypiąć rower czy coś takiego, abym nie musiał się cały trening o niego martwić?
6. (po edicie) Czy zajęcia odbywają się tylko raz w tygodniu, w sobotę?
będę wdzięczny za informacje
pytań kilka, na które nie znalazłem odpowiedzi na stronie BBL.
1. Czy ta inicjatywa trwa cały rok czy tylko w niektórych miesiącach (jakich?)?
2. Jak wygląda trening?
3. Czy te treningi mają za cel przygotować (czy dać fundament) do większych biegów (10km, półmaraton, maraton) czy to tylko takie "zabawowe bieganie"?
5. Czy będę miał gdzie przypiąć rower czy coś takiego, abym nie musiał się cały trening o niego martwić?
będę wdzięczny za informacje
-
- Rozgrzewający Się
1. Prawie cały rok. W grudniu przed świętami zaczyna się przerwa do około marca. Jak będzie w tym roku to nie wiem, trzeba pytać Jacka lub Tomka.mocjakdynamity pisze:1. Czy ta inicjatywa trwa cały rok czy tylko w niektórych miesiącach (jakich?)?
2. Jak wygląda trening?
2. Zwykle zaczynamy od 20min. rozbiegania (każdy swoim tempem), potem rozciąganie i atrakcja przewidziana na dany dzień - np. sprinty, podbiegi lub interwały. Co tydzień coś innego.
3. Z przedstawionych skrajności wybrałbym "zabawowe bieganie", zajęcia raczej pokazują co można wprowadzić do swoich biegów w ciągu tygodnia.
4. Zwykle zajęcia odbywają się na stadionie tartanowym lub obok, na żwirowym. Czasem cała grupa biegnie na wały np na ścieżkę zdrowia lub na podbiegi (zwykle gdy stadion jest zajęty).
5. Rower jest gdzie przypiąć, można go wprowadzić na teren stadionu i wyszukać odpowiadającą barierkę lub płot. Nie zwróciłem uwagi na to, czy są przeznaczone do tego parkingi rowerowe.
6. Tak, zajęcia BBL odbywają się raz w tygodniu w soboty o godzinie 9.30, spotykamy się przed wejściem na stadion tartanowy.
Zwykle w piątek Jacek lub Tomek w tym wątku potwierdzają i zapraszają na sobotnie spotkanie lub informują, jeżeli z jakichś powodów miałoby się nie odbyć.
Jacku, Tomku, czy jutro jest trening BBL?
-
- Stary Wyga
MarCh dzięki za odpowiedzi na pytania Generalnie pobiegać każdy może we własnym zakresie, dlatego prócz biegania staramy się pokazać co można zrobić, by dzięki niekoniecznie biegowym bodźcom podnieść swój poziom biegowy na wyższy poziom.
Jutro zajęcia prowadzi Weronika Zapraszamy
Jutro zajęcia prowadzi Weronika Zapraszamy
Jacek Wosiek
-
- Dyskutant
dzięki wielkie za odpowiedź
-
- Stary Wyga
też tak uważamy i obiecujemy jeszcze inne formy zajęć z piłkami lekarskimi Fotorelacja z zajęć https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3sebol181 pisze:Piłeczki lekarskie to jest jednak super sprawa
Jacek Wosiek
- szombi1
- Wyga
Zapraszam na zajęcia BBL, jak zwykle sobota 9.30 Stadion Olimpijski. Weźcie dobry nastrój i troszkę siły zrobimy coś innego z kochanymi piłeczkami lekarskimi. Zapraszam i czekam na Was Tomek
-
- Stary Wyga
Fotorelacja z 21.09 https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Kto z Was chciałby otrzymać koszulkę - BiegamBoLubię?
Chcąc stać się jej posiadaczem należy wykazać się kreatywnością, pomysłowością i wymyślić HASŁO PROMUJĄCE BiegowąListęPrzebojów!
Autorzy najlepszych pomysłów zostaną nagrodzeni oficjalnymi koszulkami Teamu BBL !
Zasady są następujące:
- propozycję wysyłamy na adres: listaprzebojow@club-bbl.pl
- w tytule wiadomości wpisujemy: „hasło’’
- można wysłać dowolną liczbę propozycji
- nagradzamy 3 najlepsze hasła
- nadsyłać je można w terminie: 23-30.09.2013.
Aby odebrać koszulkę należy wziąć udział w sobotnim treningu BiegamBoLubię w dowolnej miejscowości, w której organizowana jest akcja. A jeśli w Twojej miejscowości nie ma JESZCZE spotkań BiegamBoLubię - koszulkę wyślemy pocztą.
Aplikacja BiegowejListyPrzebojów znajduje się tutaj: www.facebook.com/BiegamBoLubie/app_411280405656341
Czekamy na Wasze pomysły!
Chcąc stać się jej posiadaczem należy wykazać się kreatywnością, pomysłowością i wymyślić HASŁO PROMUJĄCE BiegowąListęPrzebojów!
Autorzy najlepszych pomysłów zostaną nagrodzeni oficjalnymi koszulkami Teamu BBL !
Zasady są następujące:
- propozycję wysyłamy na adres: listaprzebojow@club-bbl.pl
- w tytule wiadomości wpisujemy: „hasło’’
- można wysłać dowolną liczbę propozycji
- nagradzamy 3 najlepsze hasła
- nadsyłać je można w terminie: 23-30.09.2013.
Aby odebrać koszulkę należy wziąć udział w sobotnim treningu BiegamBoLubię w dowolnej miejscowości, w której organizowana jest akcja. A jeśli w Twojej miejscowości nie ma JESZCZE spotkań BiegamBoLubię - koszulkę wyślemy pocztą.
Aplikacja BiegowejListyPrzebojów znajduje się tutaj: www.facebook.com/BiegamBoLubie/app_411280405656341
Czekamy na Wasze pomysły!
Jacek Wosiek