Ok. Wreszcie znalazłem tą zakładkę. Faktycznie jest możliwość programowania treningów, o której nie wiedziałem. Przy okazji wyrażę swoją opinię dot. polarpersonaltrainer.com. O ile do zegarków m-ki Polar, ich funkcjonalności i intuicyjności obsługi nie mam zastrzeżeń, to intuicyjność portalu polarpersonaltrainer.com pozostawia wiele do życzenia i wg. mnie mocno odstaje od reszty produktów ww. marki. Mam nadzieję, że Polar popracuje trochę nad tym portalem i sprawi, że będzie bardziej przyjazny dla jego użytkowników.SportKonsulting pisze:Odsyłam do postu z lipca 2013: http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 88#p587574
Zamiast speed (prędkość) można wybrać pace (tempo).
Garmin Forerunner 210 czy Polar Rc3 GPS HR ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 3.28.46
- SportKonsulting
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wkrótce pojawi się nowy serwis, Polar Flow:

-
- Zaprawiony W Bojach
Mam garmina 210. Po ok. 5 miesiącach używania padł w nim pas pulsometru. Załatwienie wymiany przerosło wszelkie moje wyobrażenia. W poniedziałek wieczorem wysłałem pytanie poprzez formularz garminowy jak wygląda sprawa z reklamacją, czy trzeba oddawać cały zegarek. Odzew nastąpił po 12 godzinach. Poproszono o zdjęcie paragonu, numer seryjny zegarka, adres do wysyłki nowego pasa. W środę otrzymałem informację, że zlecili wysyłkę z Wielkiej Brytanii. Po 9 dniach od mego pierwszego odzewu miałem nowy pas, tym razem w wersji premium.
Zatem jeśli chodzi o serwis polecam garmina.
Zatem jeśli chodzi o serwis polecam garmina.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
to prawda, z serwisu Garmina powinni pozostali brać przykład.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 3.28.46
Dobra wiadomość, znana jest data wprowadzenia tego oprogramowania?SportKonsulting pisze:Wkrótce pojawi się nowy serwis, Polar Flow:
- SportKonsulting
- Wyga
- Kontakt:
Dla opaski Polar Loop będzie wprowadzony już wkrótce, natomiast dla pulsometrów w przyszłym roku.Włodek pisze: Dobra wiadomość, znana jest data wprowadzenia tego oprogramowania?