A poważnie, korcą mnie te kurtki, które mają być od czwartku. Ma ktoś taką z Lidla?
Koszulka kompresyjna z Lidla...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A jakie kurtmi maja byc od czwartku? Ja dzis wiatrowke nabylem, calkiem przyzwoita, bedzie na wiatr i deszcz 
-
Rajah
- Rozgrzewający Się

Wogóle był tylko jeden rozmiar kurtek kompletnie się w niej topiłam. Bluzę kupiłam 34 zeta kosztowala fajna jest
.
Wiem jak nabyć ubrania z lidla. Jest taka infolinia i podobno można zamówić rozmiar o ile jest w ofercie
.
Tak więc już zamówiłam opaskę, rękawiczki, bieliżnę termo!
Wiem jak nabyć ubrania z lidla. Jest taka infolinia i podobno można zamówić rozmiar o ile jest w ofercie
- szewczykdratewka
- Wyga

- Życiówka na 10k: 46:54
A kiedy będzie ta promocja?Rajah pisze:Wogóle był tylko jeden rozmiar kurtek kompletnie się w niej topiłam. Bluzę kupiłam 34 zeta kosztowala fajna jest.
Wiem jak nabyć ubrania z lidla. Jest taka infolinia i podobno można zamówić rozmiar o ile jest w ofercie.
Krzysiek
-
Rajah
- Rozgrzewający Się

W rudzie śląskiej 29.09 okazuje sie że rozmiary są przydzielone na sklep odgórnie, ale otzrymałam info że jesli się pofatyguję do Zabrza na Zaborze to tam bedzie na magazynie lidla czekała eska dla mnie przez 48 h od wejścia oferty.