Oznaczanie jako przeczytane

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
daniel488
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Hej,

zwykle wchodząc na forum wybieram opcję pokazania Nieprzeczytanych wątków. Po przejrzeniu tej listy i otworzeniu tego co mnie interesuje w innych kartach, chciałbym oznaczyć resztę jako przeczytane. Aby to zrobić wracam na stronę główną i klikam Oznacz działy jako przeczytane. Istnieje lub można by było włączyć taką opcję dla tej listy Nieprzeczytanych? Tak by nie trzeba było wracać na główną. Chyba, że coś takiego istnieje, a ja nie widzę :bleble:

Pozdrawiam
Daniel
New Balance but biegowy
kuzon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Podpisuje się również pod tą prośba. I od razu zgłaszam inny problem. Nie wiem, czy dotyczy tylko mnie, czy również innych użytkowników. Nawet po wybraniu opcji "oznacz działy jako przeczytane" po odświeżeniu nieprzeczytanych wciąż pokazuje te same post.
daniel488
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Też mam ten problem, że czasem pokazuje te oznaczone jako przeczytane na liście nieprzeczytanych.
A co do tego oznaczania od razu z poziomu listy nieprzeczytanych, to poza niewygodą możliwe jest też, że oznaczy się jako przeczytane coś co pjawiło się w między czasie, szczególnie że nie raz klikałem by przejsć na główną, a dpiero po chwili na oznaczanie jako przeczytane.
ODPOWIEDZ