Gratulacje!!!
Moderator: infernal
Dziękigonefishing pisze:Graty na MAXA. Czwóreczka z przodu zniknęła. Ładna dziewczyna to i ładny czas zrobiła![]()
3 maratony w ciągu miesiąca - masz krzepę![]()
Pozdrowionka
od 5 kmmihumor pisze:...... myślę, że my amatorzy biegający od 10 km do maratonu jesteśmy maksuniwersalni po prostu
Potraktuj to jako powiedziane między wierszami "pora na ultra, dziewczyno!"Aniad1312 pisze:Był zaskoczony, że po tym 3x42 nie złapałam kontuzji i że jak na takie ekscesy, moje mięśnie nie są za bardzo zmęczone.
No tak jest. Jeśli mi się nie chce, to naprawdę to ewenementrubin pisze:"niechcenie" to chyba odpowiedni sygnał na ten temat od organizmu i bardzo dobrze, że go słuchasz![]()
i żadne chlip chlip mi tu, proszęęę ; ))))
Dziękihotmas pisze:Motyla noga...... "Kilka dni" bez kompa a tu takie rzeczy... Spóźnione, ale wielkie gratulacje.
Oja mala-niedomyślnagrim80 pisze:Potraktuj to jako powiedziane między wierszami "pora na ultra, dziewczyno!"
Yyy, czasem gdzieś zobaczę, przepiszę...piotr_j pisze:Ty znasz takie słowo!
Nigdy tego nie pojmęAniad1312 pisze:Czyli że razem 11km po 5:06.
Zoltar, ale ja to tyle razy tu tłumaczyłam, jak kawa na ławę, a Ty nadal nic? Jak to możliwe, nigdy tego nie pojmę...zoltar7 pisze:Nigdy tego nie pojmęTo na treningu biegasz jak wyżej, a na zawodach na 10k nie jesteś w stanie zagwarantować, że złamiesz 50min. Bardzo to dziwne i osobliwe
Kto pojmie naturę kobiety?