concordia- komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No tak, siniaki bolą, przeciążenia też, ale skoro to nic kostnego, to jest dobrze Kuruj się!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Zaprawiony W Bojach
Patrycja, napisz potem jak poszło to nastawianie
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Patrycja, rzepki biegacza to złośliwe bestie. U Ciebie dodatkowo przez to jeździectwo, a poza tym biegając, stabilizujesz je głównie w pionie... Zalecali Ci może ćwiczenia kolan na maszynach (przyciąganie, rozpychanie)?
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
O kurcze, nie brzmi to dobrze. Ale będziesz później mogła jeszcze biegać? My tu będziemy czekać na Ciebie
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Faktycznie diagnoza nie wesoła - ale nie powinnaś teraz biegać czy w ogóle? A jeżeli zalecił lekarz ćwiczenia na rzepki to może jednak uda się coś z tym zrobić?
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Hej, ho!
Kochani jesteście, ale żyję i mam się dobrze. Z piszczelami jest juz ok, dzisiaj idę poszurać. Mam nadzieję, że będzie git!
Nie poszłam na nastawianie, rozmawiałam z moim nauczycielem masazu i powiedział, że jak się zobaczymy to obejrzy mnie od stóp do głów i zrobi wszystko co trzeba, wiec skorzystam z pomocy. Jakby nie było, godzina u fizjo to 9 dyszek.
Mam nadzieję, że dziś będzie ok, więcej niż 5 nie zrobię, lipa tylko bo znów przerwa i znów powrót do kondycji wydolnościowo= znów to samo
Kochani jesteście, ale żyję i mam się dobrze. Z piszczelami jest juz ok, dzisiaj idę poszurać. Mam nadzieję, że będzie git!
Nie poszłam na nastawianie, rozmawiałam z moim nauczycielem masazu i powiedział, że jak się zobaczymy to obejrzy mnie od stóp do głów i zrobi wszystko co trzeba, wiec skorzystam z pomocy. Jakby nie było, godzina u fizjo to 9 dyszek.
Mam zalecone ćwiczenia z gumami na "wypychanie" kolan- wiesz o co mi chodzi, prawda? Tylko muszę gumy kupićgrim80 pisze:Patrycja, rzepki biegacza to złośliwe bestie. U Ciebie dodatkowo przez to jeździectwo, a poza tym biegając, stabilizujesz je głównie w pionie... Zalecali Ci może ćwiczenia kolan na maszynach (przyciąganie, rozpychanie)?
Mam nadzieję, że dziś będzie ok, więcej niż 5 nie zrobię, lipa tylko bo znów przerwa i znów powrót do kondycji wydolnościowo= znów to samo
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Patrycja, po przerwie zawsze jest ciężko, więc nos do góry ten sezon nie jest ostatni!!;
jesień, zima miną szybko, w międzyczasie wrócisz do formy i zdrowia i to szybciej niż myślisz - byle spokojnie i systematycznie
jesień, zima miną szybko, w międzyczasie wrócisz do formy i zdrowia i to szybciej niż myślisz - byle spokojnie i systematycznie
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Wiem, wiem, wiem Mimo, że było ciężko to i tak radocha była nieziemska, że w ogóle mogę potruchtac troszkęrubin pisze:Patrycja, po przerwie zawsze jest ciężko, więc nos do góry ten sezon nie jest ostatni!!;
Teraz tylko muszę to wszystko z głową rozegrać, jakiś plan opracować, żeby z głową wrócić, miło by było, gdyby udało mi sie do listopada wrócić do formy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
No niestety nikt nie lubi powrotów heh coś o tym wiem Powodzenia i zdrowia dużo!
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Kup czerwone - zdaje mi się, że to ogólnie przyjęty gumo-standard, że czerwone dają największy opórconcordia pisze:Mam zalecone ćwiczenia z gumami na "wypychanie" kolan- wiesz o co mi chodzi, prawda? Tylko muszę gumy kupić
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Plaque to prawda... No ale nic, jak trzeba to trzeba Samo sie nie zrobi!
Grzesiek dzięki za info! Co prawda cholernie ciężko mi trafić do tego sklepu, jakoś nigdy nie jest po drodze( ), ale sprawa jest na tyle poważna, że trzeba porzucić lenistwo i naprawiać te nieszczęsne rzepki
Grzesiek dzięki za info! Co prawda cholernie ciężko mi trafić do tego sklepu, jakoś nigdy nie jest po drodze( ), ale sprawa jest na tyle poważna, że trzeba porzucić lenistwo i naprawiać te nieszczęsne rzepki
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
eh te cholerne piszczele... zdrowka!
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Pati, kup przez neta - za jakieś 3-4 dychy można naprawdę dobrą gumę trafić. Wieczorem, jak nie zapomnę, sprawdzę, jakiej firmy ja mam w domu - podobno niemiecka i bardzo dobra