ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Papillionka, zapisana zaklepana! :hej:
Trzeba tylko Franki zwabić przed startem na jakiegoś bonusa, bo ona przyjedzie, gdzieś się schowa i tyle ją zobaczymy.

Ma_tika pisze: Zła jestem. I oczywiście nie obyło się bez myśli "a może sobie pomaszeruję" i "w ogóle po cholerę mi to wszystko". Jak pomyślę, że miałabym w tym tempie biec na dychę, to ja dziękuję bardzo.

:hejhej: No właśnie, ja stwierdziłam, że na mecie jest tak fajnie: impreza, występy i w ogóle, że następnym razem nie biegnę tylko kibicuję. Niech się inne łosie same meczą bieganiem, jak są tak durne. :hahaha:

I Ty Ma_tika nie narzekaj, jesteś torpeda.

Dawać zdjęcia babiszony. Nie chce się blogasków prowadzić, to tu zdjęcia wklejać ze startów!
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

mata
po chustce mnie poznacie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale śliczny medal!
I ta pani w chustce na głowie też śliczna. :-)

A ja gdzieś zgubiłam swoją białą czapeczkę. To znaczy zgubiłam... podejrzewam, że czynny udział w jej gubieniu miały lepkie łapska moich dzieci. :sss:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nooo,medal im sie udal :hejhej:
Obrazek
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jezu dziewczyny, przyprawiacie mnie o dreszcze :) Wasz perfekcjonizm! Marzę by być taka jak WY! Plany, założenia tempo takie i takie. Ja się modlę by dobiec :D nie planuję, nie przeliczam. Chciałabym bym być poniżej 70 minut.

Nie wiem jak mam biec, na ile swoich możliwości, na jakim tętnie, jak oszacować siły by mieć ich na koniec. Pomartwię się tym w listopadzie, póki co koniec września i październik mam pod kątem kondycji, zbijania wagi i ogólnego samodoskonalenia się.

Gratuluję wszystkim weekendu biegowego, ja miałam pauze i trochę mnie to boli, ale dla dobra ogółu treningów jak wiadomo.

Chciałabym sobie pobiec gdzieś jakąś piątkę dla treningu i obycia bo pewnie mnie tam zatka jak zobaczę tyle ludzi, ponoć to bieg oblegany... A tak bym wiedziała co i jak i gdzie. Albo doczepię się do Cavy :D i będę jej cieniem do momentu startu ;p
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tez bede z nia tylko do momentu startu bo potem nam ten wstretny ratler zniknie w tumanach kurzu :ble:
Obrazek
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:44

Nieprzeczytany post

o, widzę, ze weekend nie próżnowałyście. :ble: gratulki
jako i ja. pochwale się, ze uczciwie przejechałam 8 godzin non stop w nocy na spinningu. wiecie, ile kalorii wypaliłam? kurcze, dużo ponad 4 tys.spalonych kcal. byłam w domu po 7 rano i cały dzisiejszy dzień czuje się jak na gigantycznym kacu.
za tydzień bieg na 23 km. zobaczymy co zwojuję
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ta jasne, ja zaniknę. Przyznaj się jakie Ty szopki odstawiasz jak z kimś biegniesz. :hahaha:
Ja się w chowanego podczas biegu nie zabawiam. :hahaha:

Hania, jaki ja jestem "perfekcjonizm" to wiesz. Zero planu i wszytko na hurra.
Z ma_tiki należy brać przykład.

Ale ja bym tez chętnie jakąś 5tke pobiegła.
A że od jakiegoś czasu nie mogę się wybrać na ParkRun Gdynia, bo samej to tak trochę smutno, to może razem jakoś za 2-3 tygodnie pobiegniemy?
Tylko mnie jest trudno umawiać się na sztywno, ale jakoś tak?
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje super czasów dla wszystkich. :usmiech: Kiedy czytam, jak wy szybko biegacie, to widzę siebie na szarym końcu w sobotę. :chlip:
Zrobiłam sobie kilka dni wolnych od biegania poza BBL w sobotę. Ale na zajęciach nie było dużo biegania, bo ćwiczyliśmy do płotków. Sobotnie zajęcia i kilka dni odpoczynku od biegania dały mi kopa, dziś już nie mogę się doczekać, choć z racji ograniczeń czasowych będzie krótko.
Dziękuje więc wszystkim za rady, aby sobie odpuścić i nie biegać na siłę, bo dziś znów czuję, ze chcę a nie że muszę.
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nooo Stara Damo po to tu jesteśmy, każda ma inne doświadczenia i czasem można z nich czerpać :)

Cava ok pobiegniemy Parkrun jakiś, ale pewnie spotkamy się na początku i na końcu ;p bo moje tempo zawrotne więc wiesz ;p Ale i tak będzie fajnie! Nie musimy się umawiać na sztywno ze mną też z tym różnie, ale weźmy pod uwagę taka opcję :)

A u mnie dzisiejszy trening tak odwalony że szkoda słów zrobiłam połowę! Nie wiem co mi jest. Poszłam biegać z psem, ale było mokro przy podbiegu wyłączyli mi 15 dniowego darmowego deezeera, więc wróciłam się po ipoda, bo ja bez muzyki rano ani rusz.
Popatrtzyłam na smętnie stojącą Bieżnię w kącie siłowni, która zdawała się mówić "już o mnie zapomniałaś :(, bo chodzisz sobie na prawdziwy GYM" :( No to kliknęłam guuziczek, nie mogłam znaleźć butów moje jedyne były zabłocone... wzięłam jakieś trampki spacerowe, bo na boso było mi dziwnie. Po 15 minutach niemal wyzionęłam ducha byłam bardzo blada od samego rana.
Usłyszałam, że mój małż się kręci więc wyszłam zobaczyć jak się czuje i okazało się że rozłożył się na dobre w nocy miał gorączkę. Poskładałam jedno do drugiego moje złe samopoczucie jego objawy, może jakaś choroba nas bierze. Trening odwołany! Może mnie nie złapie jak nie będę się forsować!

Jakaś zła passa mnie dopadła. Ale patrząc za przykładem Starej Damy wszystko ma swój koniec wystarczy poczekać :D

jutro mam gimnastykę i jedną małą godzinkę ABS, więc sobie pójdę, ćwiczenia jednak mniej obciążają niż treningi biegowe.

ps. Ma ktoś wykupionego Deezeera???????? nie wiem czy kosztuje 19.99zł za miesiąc czy za rok... piszą niezrozumiale na tej stronie :/
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale tu szaleństwa się odbywają biegi, siłownie, spinningi gratulacje pracowitego weekendu :spoko:
U mnie w sobotę był Ecoo Wakathon - spacerek rodzinny na 10 km, a wczoraj trening ale tak sobie mi się biagało bo się 2h wcześniej mocno przeżarłam i czułam się jak bym w brzuchu miała kamienie.
Dziś basenik - zaczynamy z dzieciarnią naukę pływania to może mi się uda obok na torze popływać :ble: jutro jakieś dłuższe wybieganie będzie.

Papilon- odpocznij kobieto bo się zamęczysz !!!!
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pływanie też super sprawa tylko mi się nie chce na basen jeździć ;p

A ten deezeeer kosztuje 20 zeta miesięcznie. A ja go używam tylko 12 godzin w miesiącu... wrrrrr
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:44

Nieprzeczytany post

kambodja pisze: Dziś basenik - zaczynamy z dzieciarnią naukę pływania to może mi się uda obok na torze popływać :ble:

o to jest super sprawa!!! ja tez ze swoim chodziłam przez 3 lata. dzieć na naukę a ja do towarzystwa na torze obok. syn uczył się pływać a ja zwiększałam wydolność. ale w tym roku dzieć stwierdził, ze już umie pływać i na basen mu się więcej chodzić nie chce. no i za diabłą nie mogę go już namówić, nawet na samo towarzystwo , już bez nauki. no wiec pewnie będę chodzić od wielkiego dzwonu
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 4&bieganie

wiecie gdzie to jest?
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W lesie :) Bardzo fajne biegi sylwestrowe organizują o ile się nie mylę i półmaraton jak dobrze pamiętam. Ogólnie zapytaj dokładniej kogoś z gdańskiej Akademii Biegania (mają swoje forum) to bez problemu wskażą Ci miejsce i najlepszy sposób dotarcia tam :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ