Paweł - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kurde, 40'48'' bez ciśnienia, bez jakiegoś mocnego treningu itp... Aż się boję, jak kiedyś przykręcisz śrubę z treningami co Ty będziesz wyprawiał na biegowych trasach... :D
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pawelkolejarz
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:00

Nieprzeczytany post

No i w końcu muszę podkręcić tę śrubę, bo to wstyd. Muszę się wziąć do roboty. Za miesiąc to znowu walnę sobie taki start bez ciśnienia, bo w niecałe 4 tygodnie cudów nie zrobię. Więc w sumie można powiedzieć, że pierwszy sezon mam za sobą. Jako, że debiut startowy w tym roku był, to jakiś większych pretensji do siebie o brak naprawdę solidnego trenowania nie mam. Choć chyba jakieś mieć powinienem. W każdym razie następny sezon planuję już zrobić, tak jak się powinno.
Juras38
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47m

Nieprzeczytany post

Ładnie i szybko idzie forma.
Ja po 25latach przerwy zaczynam na nowo przygodę z bieganiem.
I jeszcze te kg muszę pomału zgubić.
Jakieś 5 tygodni temu zaczynałem z 95-96kg a teraz mam 92-93kg.Po biegu nawet 91kg.
Pozdr
Awatar użytkownika
pawelkolejarz
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Z tą formą póki co tak właśnie średnio, ale nie narzekam, bo tak szczerze mówiąc już mam w głowie plany na następny sezon. :)

Fajnie, że wróciłeś do bieganie, a widzę, że wyniki osiągałeś nie byle jak. Nie pozostaję mi nic jak, życzyć powodzenia. Trzymam kciuki!
peja162
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 41:15

Nieprzeczytany post

dobrze ci dzisiaj poszło ja też podobny trening ale u mnie razem z odwilżą przyszedł straszny wiatr
tylko mała rada po takich treningach typu 7-9km spokojnie rob 5-8x 100m przebieżki naprawde dobry bodziec po spokojnym rozbieganiu
Awatar użytkownika
pawelkolejarz
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

U mnie też wiało, ale jeszcze dało się wytrzymać. Na pewno to nie był tak mocny wiatr, jak ten z którym walczyłem w okresie świąt. Dzięki za radę. Zapamiętam :).
peja162
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 41:15

Nieprzeczytany post

wow gratuluje życiówki naprawdę dobra jak jeszcze dozucisz jakieś mocniejsze treningi od czasu do czasu to będą dobre wyniki
ODPOWIEDZ