Koszulka termoaktywna z wlasnym nadrukiem
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mozecie polecic kogos kto zrobi mi kilka koszulek termoaktywnych z logo firmy i jakims napisem w kilku rozmiarach? Moze ktos z forum zajmuje sie takimi rzeczami? Patrzylem na allegro, ale wybor bardzo ograniczony...
- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach
W Decathlonie chyba robią takie rzeczy
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Faktycznie, byla kiedys taka opcja, ale teraz nie moge tego odszukac na stronie...
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Jest. Robiliśmy nadruk na Dec'owej koszulce kumplowi na urodziny 

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
P@weł, ale mozna przez strone internetowa zalatwic czy trzeba osobiscie podjechac do deca? Wydrukuja mi co bede chcial?
- RavS
- Wyga
- Kontakt:
Przez internet nie da rady.
Jak masz swoje logo w wektorach to wystarczy je na usb przynieść i robią to na poczekaniu, zanim skończysz rundkę po sklepie koszulka będzie gotowa. Jeśli logo muszą rysować z jakiegoś JPG czy kartki to w grę wchodzi jedna z trzech opcji: 1. Nie będą potrafili, 2. Nie będzie im się chciało, 3. Zrobią, ale poczekasz nawet kilka dni jeśli mają inną robotą. Te koszulki robi serwis rowerowy/narciarski więc czasem ciężko u nich z terminami, bo robienie koszulek to relatywnie dużo roboty i kosztów za małe pieniądze
Jak masz swoje logo w wektorach to wystarczy je na usb przynieść i robią to na poczekaniu, zanim skończysz rundkę po sklepie koszulka będzie gotowa. Jeśli logo muszą rysować z jakiegoś JPG czy kartki to w grę wchodzi jedna z trzech opcji: 1. Nie będą potrafili, 2. Nie będzie im się chciało, 3. Zrobią, ale poczekasz nawet kilka dni jeśli mają inną robotą. Te koszulki robi serwis rowerowy/narciarski więc czasem ciężko u nich z terminami, bo robienie koszulek to relatywnie dużo roboty i kosztów za małe pieniądze

- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Tak, jak prawi RavS
. Oni to po kosztach robią, dla reklamy własnej. Czasem zrobią szybko, czasem trzeba im zostawić, jak mają roboty dużo...

P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
To, ze tak powiem "dolna partia plecow"
z uslug deca zrezygnuje. Poszukam kogos na necie kto mi takie koszulki zrobi... kurcze... Szkoda, ze nie mam deca na wyciagniecie reki...

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Polecam : http://www.jacekbiega.pl/ - mój klub z nich korzystał i wyszło rewelacyjnie i bardzo profesjonalną metodą (zapomniałem jaką) i nie ma możliwości aby kiedyś taki napis/znak miał w przyszłości choćby wyblaknąć.
16 koszulek Nike z logo - po 60 zł/szt. wyszło.
16 koszulek Nike z logo - po 60 zł/szt. wyszło.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 0:39:30
- Życiówka w maratonie: 03:05:09
No i ja poszukuje jakiegoś "fachmana" do umieszczenie reklamy na ciuchach biegowych.Tylko nie chciałbym "naprasowywanki" bo pod tym skóra nie będzie oddychac,czy można koszulę w jakiś sposób pomalowac w taki sposób żeby nie spłynęło?Czy ktoś z Was ma jakiś patent i ewentualnie gdzie można to zrobic?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No dobra mam drugi problem. Poszukuje kogos kto mi przerobi firmowe logo i dorobi do niego slowo "team" tak aby nie wygladalo jak dopisane w paincie
mam samo logo w pliku z corela. Nagroda dla smialka ktory podejmie sie tego czynu, bedzie zaszczyt biegania w koszulce ProDentica TEAM i honorowe czlonkostwo w wyzej wymienionej grupie 

-
- Zaprawiony W Bojach
Mogę spróbować. Mail przesyłam na PWSkoor pisze:No dobra mam drugi problem. Poszukuje kogos kto mi przerobi firmowe logo i dorobi do niego slowo "team" tak aby nie wygladalo jak dopisane w painciemam samo logo w pliku z corela. Nagroda dla smialka ktory podejmie sie tego czynu, bedzie zaszczyt biegania w koszulce ProDentica TEAM i honorowe czlonkostwo w wyzej wymienionej grupie
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Jak mówię trzeba zadzwonić i pogadać (z wysyłką raczej mają) z www.jacekbiega.pl - bo ja osobiście jestem mega zadowolony z efektów nadruku. To się chyba sitodruk nazywa