Jak biegać aby się nie zesr** ?? :P
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
2 godziny przed biegiem dobrze zjeść i koniecznie popić to mocną kawą a gwarantuje (przynajmniej u mnie) że zanim zacznie się bieg wszystko wydalisz :P
Można też śliwki w sezonie jeść albo po prostu suszone owoce - grunt to wydalić z siebie jak najwięcej. Jeśli od śniadania do biegu nie byłeś w toalecie to choćbyś się "zesrał" to i tak się zesrasz :D (o biegach 10km wzwyż)
Można też się napić dużo rozgazowanej coli ;]
PS: jeśli natomiast masz brak czasu na śniadanie to ja chętnie sięgam do McDonalda/Burger Kinga, które z racji zawartego gówna ułatwiającego metabolizm daje szanse na bezproblemowy bieg.
Można też śliwki w sezonie jeść albo po prostu suszone owoce - grunt to wydalić z siebie jak najwięcej. Jeśli od śniadania do biegu nie byłeś w toalecie to choćbyś się "zesrał" to i tak się zesrasz :D (o biegach 10km wzwyż)
Można też się napić dużo rozgazowanej coli ;]
PS: jeśli natomiast masz brak czasu na śniadanie to ja chętnie sięgam do McDonalda/Burger Kinga, które z racji zawartego gówna ułatwiającego metabolizm daje szanse na bezproblemowy bieg.
- lukaszb
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pocóż się stresować, że się zdarzyć może, ot natura. Krótkie parkowanie w jakimś wszystkoosłaniającym krzaku i głęboki ukłon. Na koniec zgrabna kępa zielska w celach higienicznych z odpowiednią ilością powtórzeń (uwaga - dobierać ostrożnie gatunki do tegoż celu - pokrzywa, oset, itp. mogą doprowadzić do nieplanowanego wejścia w IV lub V zakres ...). Po wszystkim mówimy sobie stanowcze i gratulujące "No!" i dzida kontynuować sesję :D
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
- Pocket Rocket
- Wyga
Skoro organizm się domaga to sraj, prawdziwi herosi walą po nogawce bo każda sekunda się liczy 

"Stay mentally young"
15.06.13 - Początek przygody z bieganiem i pierwszy bieg uliczny na 10km - 44:24
19.10.13 - 39:28
15.06.13 - Początek przygody z bieganiem i pierwszy bieg uliczny na 10km - 44:24
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
Wiadomo jak mus to mus.... tyle że czasem nie ma warunków żeby w spokoju z liśćmi się wysrać :P a nawet jeśli jest możliwość to nic przyjemnego bo to tak jakby się miało rozwolnienie :P Raz na zawodach mnie to trafiło i nie trwało to 5 minut... a wkurwienie nie miało końca ;p
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A ja po 3km biegu zaczynam puszczac baki. Puszcze, ze 2-3 czasem 4 i na 3km spokoj 

- Najryszarda1219
- Rozgrzewający Się
Chyba, że biega się po parku w mieści... Wtedy trochę trudniej o "zgrabna kępę zielska":Plukaszb pisze:Pocóż się stresować, że się zdarzyć może, ot natura. Krótkie parkowanie w jakimś wszystkoosłaniającym krzaku i głęboki ukłon. Na koniec zgrabna kępa zielska w celach higienicznych z odpowiednią ilością powtórzeń (uwaga - dobierać ostrożnie gatunki do tegoż celu - pokrzywa, oset, itp. mogą doprowadzić do nieplanowanego wejścia w IV lub V zakres ...). Po wszystkim mówimy sobie stanowcze i gratulujące "No!" i dzida kontynuować sesję :D
Pozdrowionka!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33'
- Życiówka w maratonie: 3h10
tylko trza uważać, aby po bąku nie poszło sranieSkoor pisze:A ja po 3km biegu zaczynam puszczac baki. Puszcze, ze 2-3 czasem 4 i na 3km spokoj

ja mam po mocnych interwałach albo na zawodach
jak sracie już podczas biegu to jak ? Bo mi zawsze mocno rzadkim idzie, nie wiem czemu ;p
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A mi odkad zaczalem biegac kupsztal stwardnial, jest taki bardziej odwodniony. Pewnie sie uklepuje podczas biegu 
Jaki piekny temat, chyba lepszy od tematu o smarkaniu

Jaki piekny temat, chyba lepszy od tematu o smarkaniu

- Pocket Rocket
- Wyga
Znajomy za czasów internatu był swego rodzaju fenomenem, wchodził do kibla dwa plumy i już słychać było jak się podciera, cała czynność trwała jakieś 30 sekund, gdzie przeciętnie człowiek lubi sobie posiedzieć odsapnąc i przemyśleć kilka spraw :D
"Stay mentally young"
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nic się nie przejmujcie, na takim Rzeźniku np. strefa zrzutu murowana, czasami dobre wypróżnienie przed biegiem nic nie daje i musimy
podczas treningu zwolnić za potrzebą
a jak później jest fajnie, człowiek od razu lżejszy i szybciej pędzi 
podczas treningu zwolnić za potrzebą

Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Jedzenie bananów zapobiega rozwolnieniu, a tak to nawet dzień przed biegiem nie jeść żadnych sosów(spaghetti), żurku, lazanii, zapiekanek, pizzy, nabiału(mleko, zupa mleczna, serek wiejski, jogurt, lody). Każdy ma inną przemianę materii, na niektórych może działać zjedzenie gó***anych rzeczy dzień wcześniej. Przykro mi, że denerwuję ludzi, którzy lubią żurek(sam też lubię) itp... ale tak od strony metabolizmu należy nazwać to jedzenie.Sacre pisze:Witam,
wczoraj biegłem na czczo po południu test 6'
jadłem ostatnio lekkie jedzenie po 14h, a test był po 17h
i podczas testu ostatnie 3-2' chciało mi się srać, myślałem, że popuszczę, jak biegać szybko aby takich odczuć nie mieć ?
i czego może być to przyczyna ?
dodam, że po zjedzenie białka czy błonnika mam takie same dolegliwości, więc tego unikam
jak biegam wolno to jest fajnie
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Hehe, wszystko co jemy jest gowniane bo w gowno sie zamienia
Na studiach wysnulismy nawet z kolega smiala filozoficzna teorie "Z gowna powstales i w gowno sie obrocisz" 

- lukaszb
- Dyskutant
Proponuję wprowadzić nową jednostkę czasu do układu SI - "plum". Jednostka mogłaby zostać wykorzystana jako pewien rodzaj współczynnika uwzględnianego przy biegach, gdyby trafił się problem ujęty w temacie wątku. Czas z zawodów można by wtedy podawać w trójnasób - brutto, netto, netto-n*plumPocket Rocket pisze:Znajomy za czasów internatu był swego rodzaju fenomenem, wchodził do kibla dwa plumy i już słychać było jak się podciera, cała czynność trwała jakieś 30 sekund, gdzie przeciętnie człowiek lubi sobie posiedzieć odsapnąc i przemyśleć kilka spraw :D

- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Podepnę się pod temat 
Widze że większość wypowiadających tutaj swe opinie to mężczyźni - chyba nawet sami faceci póki co.
Ktoś mi kiedyś ładnie powiedział apropo robienia kupy na zawodach - wszystko zależy jaki masz próg wstydu. No cóż nie wiem jak to jest u facetów ale zdecydowanie na imprezie masowej biegacz lejący w krzakach wygląda mniej gorsząco niż kobieta. to samo tyczy się srania.
Ja mam ten problem prawie podczas każdego biegu - czy to start czy trening. Na początku był to problem. Teraz już olewam sprawę. Trasy na treningach wybieram takie by były na nich albo krzaki albo toalety. Zawsze przy sobie mam chusteczki. Na jednej z biegowych ścieżek mam już nawet swoje stałe miejsce - ot przytulny zagajnik. I tylko raz zdarzyło mi się napotkać innego biegacza w chwili odosobnienia - więc śmiem twierdzić że ryzyko że ktoś nas zauważy podczas tej błogiej chwili jest jeden do stu.
Nauczyłam się już tym nie przejmować co więcej - latem o poranku nic nie jest lepsze niż kupa na łonie natury :P

Widze że większość wypowiadających tutaj swe opinie to mężczyźni - chyba nawet sami faceci póki co.
Ktoś mi kiedyś ładnie powiedział apropo robienia kupy na zawodach - wszystko zależy jaki masz próg wstydu. No cóż nie wiem jak to jest u facetów ale zdecydowanie na imprezie masowej biegacz lejący w krzakach wygląda mniej gorsząco niż kobieta. to samo tyczy się srania.
Ja mam ten problem prawie podczas każdego biegu - czy to start czy trening. Na początku był to problem. Teraz już olewam sprawę. Trasy na treningach wybieram takie by były na nich albo krzaki albo toalety. Zawsze przy sobie mam chusteczki. Na jednej z biegowych ścieżek mam już nawet swoje stałe miejsce - ot przytulny zagajnik. I tylko raz zdarzyło mi się napotkać innego biegacza w chwili odosobnienia - więc śmiem twierdzić że ryzyko że ktoś nas zauważy podczas tej błogiej chwili jest jeden do stu.
Nauczyłam się już tym nie przejmować co więcej - latem o poranku nic nie jest lepsze niż kupa na łonie natury :P
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin