Wlasciwie to pytam powaznie, bo trzy tygodnie to moim zdaniem za dlugo. Nie ma np. w Warszawie sklepu NewLine ?
Sklepu firmowego New Line w Warszawie jak i w Polsce najprawdopodobniej nie ma, ale kolekcje ( nie w całości ) oferuje sklep Studio Sport Warszawa, ul. Broniewskiego 71 (wejście od Rudnickiego)Quote: from MaciekM on 12:50 pm on Sep. 9, 2002
Radku W - dlaczego tak dlugo trwa realizacja zamowienia ?
Wlasciwie to pytam powaznie, bo trzy tygodnie to moim zdaniem za dlugo. Nie ma np. w Warszawie sklepu NewLine ?
Radku!Quote: from RadekW on 4:25 pm on Sep. 9, 2002
A propos, moje opisy mogłyby być bardziej przydatne dla kolegów - biegaczy, gdyby administrator, kolega Adamm, mógł bez zbędnej zwłoki je publikować. Niestety, Adamm jest prawdopodobnie przeciążony pracą zawodową; do tego dochodzi życie rodzinne ... w efekcie nie może znaleźć czasu na to. Szkoda, bo mam 'w zandrzu' tyle nowych, ciekawych opisów, z którymi chciałbym podzielić się z Wami. Doprawdy nie wiem, jak zmotywować Adamma.
Radku!
Nie czekaj aż twoje opisy się zdezaktualizują.
Po prostu zamieszczaj je jako posty na forum do działu sprzęt. Adamm w miarę wolnego czasu wrzuci je do serwisu.
Pozdrawiam
Krzysiek