Championchip
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
mam zamiar wystartować w Berlinie, biegnie się tam z chipami, OK. Tyle tylko że koszt wypożyczenia chipa = 6EUR, pomijając zwrotną opłatę za wypożyczenie. Czy gdzieś w Polsce (dobrze byłoby w pobliżu Bydgoszczy) można kupić ChampionChipa i za ile?? Bo może taniej będzie mieć swojego, którego używać będę na innych imprezach? Macie jakieś doświadczenie? Podzielcie się nim.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Też myśleliśmy o tym "w domu" i doszliśmy do wniosku że warto to zrobić na jakiejś imprezie, ale nie na maratonie w Berlinie, bo to więcej kosztuje niż na innych biegach.
- Andzia
- Rozgrzewający Się
Cześć, mam na imię Anna i podczas martonu warszawskiego i maratonu poznańskiego pracowałam przyu obsłudze chipów. Jeśli chcecie się czegoś na ten temat dowiedzieć napiszcie do mnie: anna_maria_21@tlen.pl. W Polsce można kupić żółte chipy i wiem u kogo. Dam Wam namiar na firmę, która się tym zajmuje w Toruniu. Jest to chyba jedyna mi znana firma, która zajmuje się wypozyczaniem chipów w Polsce. Ze sportowym pozdrowieniem
- Andzia
- Rozgrzewający Się
Żółty chip kosztuje 80 zł i można go kupić w firmie Championchip z Torunia. Kontakt z nimi to:
Championchip - Maciej Kwiatkowski
maciej@championchip.pl
Wiecej informacji po wyslaniu do mnie maila lub u Macka
Pozdrowienia
Championchip - Maciej Kwiatkowski
maciej@championchip.pl
Wiecej informacji po wyslaniu do mnie maila lub u Macka
Pozdrowienia
Andzia
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
A właśnie Andziu: pytanie do Ciebie jako osoby bliżej postawionej: czy w ogóle będą kiedykolwiek podane czasy netto z MW? Wiesz coś na ten temat?
(Edited by krzycho at 2:46 pm on Oct. 13, 2003)
(Edited by krzycho at 2:46 pm on Oct. 13, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k