czy Polar?
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja rozumiem, ze polar najlepszy jest z najwiekszym doswiadczeniem, ale moze ktos mial stycznosc z innymi markami sporttesterow i moze sie podzielic swoimi spostrzezeniami. W polarach wszystko jest fajne, tylko dosc drogie, moze sa inne produkty mogace zadowolic amatorskie potrzeby nie wyczesujac zbytnio amatorskich portfeli?
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Na uwagę zasługuje Sigma Sport PC14:
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 0&start=70
Wiem, że kilku forumowiczów korzysta z tego monitorka i są zadowoleni. Jeśli cena 260zł jest dla Ciebie do zaakceptowania możesz wybrać się na zakupy.
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 0&start=70
Wiem, że kilku forumowiczów korzysta z tego monitorka i są zadowoleni. Jeśli cena 260zł jest dla Ciebie do zaakceptowania możesz wybrać się na zakupy.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- BoL
- Wyga
Witam,
No ja na przyklad kupilem w tym roku sigme PC-14 i jestem zadowolony. Gdyby Ryszard (jestem na forum juz troche i mam nadzieje, ze moge opuscic prefix "Pan", jesli nie - prosze o korekte) wczesniej napisal o protrainerze za bodajze 330 to byc moze bylbym sie rzucil...
Jesli sa jakies konkretne pytania co do Sigmy to chetnie odpowiem.
No ja na przyklad kupilem w tym roku sigme PC-14 i jestem zadowolony. Gdyby Ryszard (jestem na forum juz troche i mam nadzieje, ze moge opuscic prefix "Pan", jesli nie - prosze o korekte) wczesniej napisal o protrainerze za bodajze 330 to byc moze bylbym sie rzucil...
Jesli sa jakies konkretne pytania co do Sigmy to chetnie odpowiem.
BoL (GG 1209329)
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Równierz posiadam Sigmę PC14 i stwiedzam, że przy tej cenie 220 PLN ( 2001 rok ) to bardzo dobra alternatywa dla Polara. Działa poprawnie i bez zakłoceń. Nie ma może tak nowoczesnych kształtów i tylu "bajerów", ale sprawdza się na treningu i w boju. Wymiana baterii w nadajniku to koszt ok 3PLN, w zależności od firmy. Jest eksploatowany na każdym treningu. Ciężko go zmienić na Polara, bo działa, ma wystarczające ( dla mnie ) funkcje i nie chce się zepsuć.
http://www.sigmasport.com/index_e.html
http://www.sigmasport.com/index_e.html
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wtrącę się nie pytany...sprawdzone w boju - wodoszczelna jestem z niej zadowolony. Kupiłem Sigmę w Wawie, . w okolicach placu konstytucji?? Nie jestem z W. a mapę mam w domu...
zastanawiałem się nad Polarem, ale... cena mnie odstraszyła. Również służę radą jeżeli będzie potrzebna (pc14).
(Edited by marcin70 at 9:45 am on Aug. 19, 2002)
zastanawiałem się nad Polarem, ale... cena mnie odstraszyła. Również służę radą jeżeli będzie potrzebna (pc14).
(Edited by marcin70 at 9:45 am on Aug. 19, 2002)
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- oban
- Rozgrzewający Się
Marcin czy miałeś możliwość porównania Polara i Sigmy czy opierasz się tylko na doświadceniach ze swoją Sigmą? Ja jestem bardzo bliski zakupu Sigmy dlatego wszelkie uwagi na ten temat są bardzo dla mnie przydatne
Wojtek
- kejt
- Dyskutant
czy PC14 ma opcje, ktora pozwala ustawic go tak, by pikał dajmy na to co 2 minuty?
"Wielkosc człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niz warunki zycia i czasu..."