Koszulka kompresyjna z Lidla...
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:02 trail
- Życiówka w maratonie: 3:10
To się wybiorę w takim razie do Lidla :D Słyszałem tylko o butach i z tego co mówicie to buty w Lidlu powinny jeszcze być w sprzedaży ? Kumpel raz je testował na maratonie i dały radę i różnicy w cenie nie czuł na nogach :D więc jako but treningowy żeby zaoszczędzić zużycie tych po kilkaset zł to chyba dobra opcja ;]
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Czyli wg Was warto zainwestować w ubrania biegowe z Lidla?
Sam głęboko się zastanawiam nad zakupem bluzy termoaktywnej, tylko mam obawy czy się sprawdzi 

"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 01:02:40
- Życiówka w maratonie: brak
Zeszłej jesieni nabyłem bluzę termoaktywną cryvit w Lidlu w której biegałem całą zimę. Sprawdziła się doskonale i tej zimy tez będe w niej biegał.
- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
Crivit czyli marka, która robi dla Lidla ma ogólnie bardzo dobre oceny. A osobiście, z niższej półki, bo do takiej myślę można ją porównać to naprawdę warto. Cena do jakości przede wszystkim.
A jeśli spodoba Ci się np. termoaktywny ubiór, to w przyszłości będziesz już celował w coś lepszego i nie bał się, że będzie leżeć na dnie szafy
A jeśli spodoba Ci się np. termoaktywny ubiór, to w przyszłości będziesz już celował w coś lepszego i nie bał się, że będzie leżeć na dnie szafy

"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:48 min
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
Zakupiłem dziś Lidlowską koszulkę rowerową z długim rękawem. Całe lato ganiałem w rowerowej z krótkim rękawem. Jak dla mnie - rewelacja w tej cenie. W trakcie biegania pocę się jak cholera, żadnego dyskomfortu nie czułem. Grunt to sobie sutki zakleić
. IMO przewaga nad stricte biegowymi polega na trzech (w sumie to 4 ) kieszonkach na plecach, w tym jedna zapinana na zamek, która mieści telefon. Inne kieszonki są wykończenie gumką/silikonem, więc nic z nich nie wypada.
Fakt, jest bardziej mięsista i cięższa niż koszulki techniczne choćby z Orlenu, ale mi to w niczym nie przeszkadza.

Fakt, jest bardziej mięsista i cięższa niż koszulki techniczne choćby z Orlenu, ale mi to w niczym nie przeszkadza.
-
- Stary Wyga
Dokładnie z tanimi rzeczami jeśli chodzi o ubiór trzeba uważać na sutki ;] Ciut gorszy materiał (lekko chropowaty) i jest problem.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Dla każdego coś miłego:)
-
- Stary Wyga
Hehehehe o takim fetyszu z sutkami jeszcze nie słyszałem ^^
Odradzam zwykłe koszulki Cravit z Lidl-a bo chropowatość tych koszulek to ich symbol rozpoznawczy a biegać z plastrami chyba niezbyt wygodnie :P
Odradzam zwykłe koszulki Cravit z Lidl-a bo chropowatość tych koszulek to ich symbol rozpoznawczy a biegać z plastrami chyba niezbyt wygodnie :P
-
- Zaprawiony W Bojach
biegać z plastrami wygodnie a koszulki są inne w każdej partii - mnie jedna obciera druga nie.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mnie, na szczescie jeszcze nic w sutki nie obcieralo mimo, ze faktycznie ostatnie koszulki ktore kupilem byly dosc szorstkie.
-
- Zaprawiony W Bojach
a biegałeś już ponad 25km?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
W lidlowej koszulce najwiecej 22km wiec pewnie wszysfko przedemna 

-
- Stary Wyga
No w sumie jest kilka rodzai koszulek w Lidlu ale z autopsji wiem że sutek sutkowi nierówny - biegając w tych samych koszulkach klubowych jednego obciera do krwi a mnie w ogóle.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49'58"
Od 26 września nowa kolekcja do biegania w Lidlu.