Mam 3 pakiety na Maraton Wrocławski do wygrania w prostym konkursie!

Zapraszam: http://fitback.pl/maraton-warszawski-20 ... wania/1898
Również chętnie skorzystam z rad kolegów biegaczy odnośnie noclegu...citek10 pisze:Witam.
Minął Kraków, czas na jesienną batalię po Koronę.
W tym roku chce zrobić Wrocław i jeszcze Poznań.
Mam pytania do wrocławian:
1. Czy jest daromowa komunikacja miejska po okazaniu numeru startowego?
2. Przyjade w sobote Polskim Busem, jak najlepiej dojechać do biura zawodów po pakiet z tego miejsca gdzie wysadzi mnie PolskiBus (domniemam że z dworca pks) ?
3. Chcialbym zarezerwowac sobie jakieś lokum do poniedziałkowego popołudnia, jakiś apartament, bo będę z kimś. Sprawdzałem, wszystko jest tak raczej przy rynku, w centrum a start i biuro chyba troche oddalone od centrum. Macie jakiś godny polecenia apartment ?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
będzie pewnie standardowo parking od mickiewicza na stadionie, ale jak nie planujesz zostawać trochę po biegu, to radzę znelaźć inne miejsce, bo z wyjazdem nie będzie tak łatwo:)marb pisze:Czy w rejonie startu/biura zawodów jest przewidziany jakiś parking (gdzie?) - będę jechał z rejonu Krakowa w dniu zawodów i muszę jeszcze odebrac pakiet startowy więc nie będzie czasu szukać miejsca do parkowania.
około 20 min spacerem (5 min autem) są dwie opcje: płatna i bezpłatnaDruga rzecz: czy w pobliżu startu/mety są jakieś miejsca, które na jakieś 3 godziny i 15 minut zajęłyby dzieci w wieku 5 i 2 lat (pod opieką żony)?