Lidl od 11.07.2013
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Witam, sprzedam ciuchy kompresyjne z Lidla, byłem wczoraj, leżały ostatnie w rozmiarze M spodnie i bluza, ogólenie sa rewelacyjne, materiał i wykonanie na super poziomie, ale niestety waże 67kg 186cm wzrostu... sa za małe w rozmiarze M, spodnie jeszcze w miare ok, obcisłe ale tylko delikatnie, bluza na korpusie też delikatnie tylko obcisła, ale rękawy luźne...
Sprzedam w cenie nominalnej po 60zł, przesyłka gratis
tel. 721 195 520
Sprzedam w cenie nominalnej po 60zł, przesyłka gratis
tel. 721 195 520
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziś byłam w Decathlonie sprawdzić, jak legginsy lidlowe mają się do legginsów Kalenji w podstawowej wersji (cena 50 zł). I jednak wolę lidlowe - trzymanie chyba lepsze (a na pewno nie gorsze), choć niewystarczające, wygodniej się zakładają i fajniej wyglądają.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58 min
Czy ktoś korzysta z owych spodni(leginsow) z Lidia, nadadzą się na zimniejsze dni. Czy na rower tez będą ok? Myślę czy nie kupić bo są jeszcze u mnie w mieście.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47m
Kupiłem ten komplet z Lidla.
Na razie dwa razy biegałem w tym.
Spodnie chyba są lepsze. Lepiej trzymają temperaturę i są wygodne. Bluza sam nie wiem. Koszulka pod bluzą jest piekielnie przemoknięta a sama bluza nie. Całość jest naprawdę wygodna.Zobaczymy jak będzie zimniej.
Ale ja mam 95kg także jest z czego się pocić:))
Na razie dwa razy biegałem w tym.
Spodnie chyba są lepsze. Lepiej trzymają temperaturę i są wygodne. Bluza sam nie wiem. Koszulka pod bluzą jest piekielnie przemoknięta a sama bluza nie. Całość jest naprawdę wygodna.Zobaczymy jak będzie zimniej.
Ale ja mam 95kg także jest z czego się pocić:))
- wiktor ia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 1:01:21
A to pod tą bluzę się coś zakłada? Ja raz w niej pobiegłam ale pod nią tylko biustonosz miałam.
Spodni nie mam ale getry kupiłam i kilka razy użyłam ale nie wypowiem się czy na zimniejsze dni się sprawdzą,
nie mam porównania ani doświadczenia z bieganiem w zimie.
Ale na bieganie dojeżdżam na rowerze więc służą do jednego i drugiego.
A jutro zamierzam kupić kurtkę rowerową i będzie też na jedno i drugie.
Lubię biegać i rowerować i tak kompletuje ciuchy żeby tu i tu były do wykorzystania.
Niestety na oddzielne komplety nie mogę sobie pozwolić.
W zimie zamierzam na getry zakładać zwykły dres bawełniany, a góra jeszcze nie wiem.
Spodni nie mam ale getry kupiłam i kilka razy użyłam ale nie wypowiem się czy na zimniejsze dni się sprawdzą,
nie mam porównania ani doświadczenia z bieganiem w zimie.
Ale na bieganie dojeżdżam na rowerze więc służą do jednego i drugiego.
A jutro zamierzam kupić kurtkę rowerową i będzie też na jedno i drugie.
Lubię biegać i rowerować i tak kompletuje ciuchy żeby tu i tu były do wykorzystania.
Niestety na oddzielne komplety nie mogę sobie pozwolić.
W zimie zamierzam na getry zakładać zwykły dres bawełniany, a góra jeszcze nie wiem.
-
- Wyga
Juras, po co zakładasz pod bluzę koszulkę? Nie za gorąco? Ja jestem zmarźluch, biegam wolno, naprawdę wolno, i w bluzie z długim rękawem było mi dziś za gorąco (biegałam ok. 7 rano). Mogłam spokojnie założyć koszulkę z krótkim rękawem. Bluza może nadawałaby się na świt (wtedy najzimniej), ale sama, bez dodatkowej warstwy. Być może dlatego koszulkę masz mokrą.
Odpowiadając na pytanie o ciuchy - mam spodnie (legginsy) i dziś właśnie je testowałam (materiał jest ten sam, bo sprawdzałam) - biegało się bardzo dobrze. Bluzy nie mam, ale wydawała mi się mało przyjemna w dotyku, taka "sztuczna". Wiem, że ma być sztuczna, bo to poliester, ale niektóre bluzy są miękkie i aż się chce je zakładać. Nie mam pojęcia, czy to wpływa na komfort użytkowania.
Odpowiadając na pytanie o ciuchy - mam spodnie (legginsy) i dziś właśnie je testowałam (materiał jest ten sam, bo sprawdzałam) - biegało się bardzo dobrze. Bluzy nie mam, ale wydawała mi się mało przyjemna w dotyku, taka "sztuczna". Wiem, że ma być sztuczna, bo to poliester, ale niektóre bluzy są miękkie i aż się chce je zakładać. Nie mam pojęcia, czy to wpływa na komfort użytkowania.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47m
Dzisiaj biegałem po 18:00 i było bardzo wietrznie. Na stadionie na prostej prawie mnie stawiało. Fakt ,że dzionek był ładny ale później już się ochłodziło a mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej.
- Daro7777
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 50,33
Posiadam getry męskie, na razie biega się w nich bardzo fajnie. Przy niższych temperaturach powinno być ok, a największe mrozy mam jeszcze getry termoaktywne i te bedę zakładał pod spód.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mozesz rzucic jakis link do gazetki? To beda podobne kurtki co ostatnio byly na promocji trekingowej?kfadam pisze:wiktor ia za tydzień maja być krtki trekingowe popatrz czy nie będą bardziej przydatne.
Pozdrawiam
- wiktor ia
- Stary Wyga
A możesz zapodać linka? Na stronie Lidla nie mogę tego znaleźć.
Mam znalazłam:
tutaj
Wentylowane paszki - super, szkoda że rowerowe tego patentu nie mają.
I brak odblasków więc dla mnie raczej mało praktyczne.
Upolowałam dziś, tak upolowałam, bo ciężko było - kurtkę męską czarną rozm M i raczej ją zostawię bo mi bardzo pasuje
Mam znalazłam:
tutaj
Wentylowane paszki - super, szkoda że rowerowe tego patentu nie mają.
I brak odblasków więc dla mnie raczej mało praktyczne.
Upolowałam dziś, tak upolowałam, bo ciężko było - kurtkę męską czarną rozm M i raczej ją zostawię bo mi bardzo pasuje

-
- Wyga
byłam dziś o 8.00 w Lidlu. Przyszłam z myślą o damskiej, czarnej z kapturem, była ostatnia w rozmiarze S.Te niebieskie damskie były i męskie też oby dwa modele.Chciałam ją pod wiatrówkę, ale w sumie rozmiaru już nie było i to co ja mam w domu, chyba softshellowe to jest mięciutkie, a tu jednak jest lekka sztywność, chyba mi nie pasuje.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58 min
Kupiłem sobie dzisiaj te getry do biegania, musze się teraz przyzwyczaić bo to mój pierwszy raz na takie obcisłe leginsy:p
@wiktor ia: A nie zaglądałaś do outletu Hi-Tec'a na Malowanym Dworku? Tam raz za czas trafiają się tanie ciekawostki z końcówek serii albo linii eksperymentalnych które dopiero wejdą albo nie na rynek.
- wiktor ia
- Stary Wyga
A tam, ja czasem tam bywałam, raz, dwa razy w roku jak siostra się tam wybierała na zakupy - a ja tylko patrzać i doradzaćdobeer pisze:@wiktor ia: A nie zaglądałaś do outletu Hi-Tec'a na Malowanym Dworku? Tam raz za czas trafiają się tanie ciekawostki z końcówek serii albo linii eksperymentalnych które dopiero wejdą albo nie na rynek.

Bo wtedy nie biegałam jeszcze, a na rowerowanie cudów nie potrzebowałam. Tam jest tez Brugi

To będę musiała siostrę tam pofatygować i skorzystać przy okazji

Bo te zakupy w Lidlu pomału stają się żenujące. To nie zakupy tylko jakiś pieprzony PRL

Kolejka przed otwarciem, galop po otwarciu do celu, wydzieranie sobie z rąk towaru, nerwówka... porażka