Lidl od 11.07.2013

Awatar użytkownika
mariuszbugajniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37.29
Życiówka w maratonie: 2.59.02

Nieprzeczytany post

Witam, sprzedam ciuchy kompresyjne z Lidla, byłem wczoraj, leżały ostatnie w rozmiarze M spodnie i bluza, ogólenie sa rewelacyjne, materiał i wykonanie na super poziomie, ale niestety waże 67kg 186cm wzrostu... sa za małe w rozmiarze M, spodnie jeszcze w miare ok, obcisłe ale tylko delikatnie, bluza na korpusie też delikatnie tylko obcisła, ale rękawy luźne...

Sprzedam w cenie nominalnej po 60zł, przesyłka gratis

tel. 721 195 520
10km - 37.08 / 21km - 1.23.18 / 42km - 2.59

KOMENTARZE
PKO
mamuśka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziś byłam w Decathlonie sprawdzić, jak legginsy lidlowe mają się do legginsów Kalenji w podstawowej wersji (cena 50 zł). I jednak wolę lidlowe - trzymanie chyba lepsze (a na pewno nie gorsze), choć niewystarczające, wygodniej się zakładają i fajniej wyglądają.
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Czy ktoś korzysta z owych spodni(leginsow) z Lidia, nadadzą się na zimniejsze dni. Czy na rower tez będą ok? Myślę czy nie kupić bo są jeszcze u mnie w mieście.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Juras38
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47m

Nieprzeczytany post

Kupiłem ten komplet z Lidla.
Na razie dwa razy biegałem w tym.
Spodnie chyba są lepsze. Lepiej trzymają temperaturę i są wygodne. Bluza sam nie wiem. Koszulka pod bluzą jest piekielnie przemoknięta a sama bluza nie. Całość jest naprawdę wygodna.Zobaczymy jak będzie zimniej.
Ale ja mam 95kg także jest z czego się pocić:))
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

A to pod tą bluzę się coś zakłada? Ja raz w niej pobiegłam ale pod nią tylko biustonosz miałam.
Spodni nie mam ale getry kupiłam i kilka razy użyłam ale nie wypowiem się czy na zimniejsze dni się sprawdzą,
nie mam porównania ani doświadczenia z bieganiem w zimie.
Ale na bieganie dojeżdżam na rowerze więc służą do jednego i drugiego.
A jutro zamierzam kupić kurtkę rowerową i będzie też na jedno i drugie.
Lubię biegać i rowerować i tak kompletuje ciuchy żeby tu i tu były do wykorzystania.
Niestety na oddzielne komplety nie mogę sobie pozwolić.
W zimie zamierzam na getry zakładać zwykły dres bawełniany, a góra jeszcze nie wiem.
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Juras, po co zakładasz pod bluzę koszulkę? Nie za gorąco? Ja jestem zmarźluch, biegam wolno, naprawdę wolno, i w bluzie z długim rękawem było mi dziś za gorąco (biegałam ok. 7 rano). Mogłam spokojnie założyć koszulkę z krótkim rękawem. Bluza może nadawałaby się na świt (wtedy najzimniej), ale sama, bez dodatkowej warstwy. Być może dlatego koszulkę masz mokrą.

Odpowiadając na pytanie o ciuchy - mam spodnie (legginsy) i dziś właśnie je testowałam (materiał jest ten sam, bo sprawdzałam) - biegało się bardzo dobrze. Bluzy nie mam, ale wydawała mi się mało przyjemna w dotyku, taka "sztuczna". Wiem, że ma być sztuczna, bo to poliester, ale niektóre bluzy są miękkie i aż się chce je zakładać. Nie mam pojęcia, czy to wpływa na komfort użytkowania.
Juras38
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47m

Nieprzeczytany post

Dzisiaj biegałem po 18:00 i było bardzo wietrznie. Na stadionie na prostej prawie mnie stawiało. Fakt ,że dzionek był ładny ale później już się ochłodziło a mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej.
Awatar użytkownika
Daro7777
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 50,33

Nieprzeczytany post

Posiadam getry męskie, na razie biega się w nich bardzo fajnie. Przy niższych temperaturach powinno być ok, a największe mrozy mam jeszcze getry termoaktywne i te bedę zakładał pod spód.
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

wiktor ia za tydzień maja być krtki trekingowe popatrz czy nie będą bardziej przydatne.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kfadam pisze:wiktor ia za tydzień maja być krtki trekingowe popatrz czy nie będą bardziej przydatne.
Pozdrawiam
Mozesz rzucic jakis link do gazetki? To beda podobne kurtki co ostatnio byly na promocji trekingowej?
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A możesz zapodać linka? Na stronie Lidla nie mogę tego znaleźć.

Mam znalazłam:
tutaj

Wentylowane paszki - super, szkoda że rowerowe tego patentu nie mają.
I brak odblasków więc dla mnie raczej mało praktyczne.
Upolowałam dziś, tak upolowałam, bo ciężko było - kurtkę męską czarną rozm M i raczej ją zostawię bo mi bardzo pasuje :ble:
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
Obrazek
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

byłam dziś o 8.00 w Lidlu. Przyszłam z myślą o damskiej, czarnej z kapturem, była ostatnia w rozmiarze S.Te niebieskie damskie były i męskie też oby dwa modele.Chciałam ją pod wiatrówkę, ale w sumie rozmiaru już nie było i to co ja mam w domu, chyba softshellowe to jest mięciutkie, a tu jednak jest lekka sztywność, chyba mi nie pasuje.
majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min

Nieprzeczytany post

Kupiłem sobie dzisiaj te getry do biegania, musze się teraz przyzwyczaić bo to mój pierwszy raz na takie obcisłe leginsy:p
dobeer

Nieprzeczytany post

@wiktor ia: A nie zaglądałaś do outletu Hi-Tec'a na Malowanym Dworku? Tam raz za czas trafiają się tanie ciekawostki z końcówek serii albo linii eksperymentalnych które dopiero wejdą albo nie na rynek.
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dobeer pisze:@wiktor ia: A nie zaglądałaś do outletu Hi-Tec'a na Malowanym Dworku? Tam raz za czas trafiają się tanie ciekawostki z końcówek serii albo linii eksperymentalnych które dopiero wejdą albo nie na rynek.
A tam, ja czasem tam bywałam, raz, dwa razy w roku jak siostra się tam wybierała na zakupy - a ja tylko patrzać i doradzać :taktak:
Bo wtedy nie biegałam jeszcze, a na rowerowanie cudów nie potrzebowałam. Tam jest tez Brugi :orany:
To będę musiała siostrę tam pofatygować i skorzystać przy okazji :hahaha:
Bo te zakupy w Lidlu pomału stają się żenujące. To nie zakupy tylko jakiś pieprzony PRL :echech:
Kolejka przed otwarciem, galop po otwarciu do celu, wydzieranie sobie z rąk towaru, nerwówka... porażka :bum:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ