Potwierdzam też tak mamMaciekIzdebski pisze:Witam,
Jak ustawi się zakresy na min/km to w widoku myRyth pokazuje min/km a nie km/h - przynajmniej w moim onMove500
pozdrawiam
Maciek

Potwierdzam też tak mamMaciekIzdebski pisze:Witam,
Jak ustawi się zakresy na min/km to w widoku myRyth pokazuje min/km a nie km/h - przynajmniej w moim onMove500
pozdrawiam
Maciek
Jak już kolega wcześniej wskazał 700-ka ma gigantyczne wręcz możliwości dokonywania ustawień. Powoli sprawdzam co i jak. Myślę, że ten "kompjuter" biegowy dobrze sprawdzi się dla półprofesjonalisty, nie mówić już o przeciętnym czy nawet wyszukanym amatorze. Możliwości analizy biegu są bardzo szerokie - dotyczą wielu aspektów co do całości biegu, jak i poszczególnych lapów. Fajnie działa oprogramowanie Geonaute. Wiele parametrów tam można posprawdzać.MaciekIzdebski pisze:Witam,
pozdrawiam
Maciek
Teraz 700 jest za 499,99 zł w deca. nie ma co kombinować.TomekM1 pisze:A czy 700 to nie to samo co 500, tylko z pasem do pulsu? Jeśli tak, to dużo taniej jest kupić 500 i pas za 129 zł. W sumie wyjdzie 480 zł za taki zestaw.
sorry, ale co to jest to całe próbkowanie, bo się na tym akurat nie znam?zyghom pisze:dzis po raz pierwszly przelaczylem probkowanie z 1s na 2s i pierwszy kilometr wyszedl bardzo kiepsko - niedokladnie
pozostalych nascie bylo ok
a moze to dlatego, ze cos "za szybko" zlapal fiksa?
tak czy inaczej wracam do ustawienia 1s
ale to nie jest wina samego zegarka ani JEGO softu ale raczej softu na wuwu lub pod windowsemSłabyBiegacz pisze:Co do ujemnych stron Geonaute 700 to drażni mnie to:
W miarę zapełniania pamięci zegarka treningami import danych trwa coraz dłużej.
Przy wyczyszczonej pamięci nowe treningi wgrywają się w przeciągu paru sekund.
Gdy pamięć jest dość porządnie zapełniona (zostało 6g./16g.) to potrafi odczytywać dane ze 2 min.
Witam,Seba76 pisze:Witam, ja również używam zegarka geonaute model 500 i w sumie jestem zadowolony. Jest tylko jeden mankament , mianowicie kiedy próbuję dodać trening do run-loga, nie pokazują się odcinki jedynie sam czas 1 km. Dodaje to jako plik fitlog bo gpx pokazuje tylko sam ślad trasy. W sumie drobiazg ale irytujący. Może ktoś wie, czy to się da skorygować poprzez zmianę ustawień zegarka, czy jest to jednak kwestia run loga? Używam geonaute software i tam międzyczasy są pokazane razem z dystansem i prędkością.
A jako, że to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich
Poniżej screen: