Co byście polecili?
Niestety cena ~dwukrotonie za wysoka i kupno przez internet odpada ... przed zakupem muszę je przymierzyć.Adam Klein pisze:Poleciłbym Ci buty które możesz kupić narazie tylko przez internet, za jakieś 600-700 zł.
Adam, mozesz napisac jakie to buty bo ciekawy jestem co to za cudoAdam Klein pisze:Poleciłbym Ci buty które możesz kupić narazie tylko przez internet, za jakieś 600-700 zł.
Pomysl o kupnie czolowki, ja ostatnio widzialem jakies chinskie badziewie z LEDami na baterie w JUSKu za 20zl i chyba sobie sprawie bo tez biegam w ciemnicy ostatnio...xyzv pisze:Z pracy wracam koło 18, w lesie który znajduje się obok (i w którym parę razy biegałem) nie ma żadnego oświetlenia, jak zdążę się wybrać, to jest już tam ciemno/bardzo ciemno
Ale po co chcesz kupować coś co jest badziewne, daje za mało światła, zasilane jest pewnie bateriami od kalkulatora i za miesiąc się rozleci?Skoor pisze:Pomysl o kupnie czolowki, ja ostatnio widzialem jakies chinskie badziewie z LEDami na baterie w JUSKu za 20zl i chyba sobie sprawie bo tez biegam w ciemnicy ostatnio...