już patrze w moją idealną rozpiskę...eeeee.... sobota, tak...12:00 Dycha Taurona, meta w Muszynie...potem dopiero o 19:15 darmowe zarcie w ramach pasta party...pomiędzy tym pewnie będe się regenerował i kibicował na mecie wracającym ultramaratończykom..... będe się tam gdzies szwędał pewnie z całą mikołowską bandą więc mnie spokojnie znajdzieszrubin pisze:plany na bogato
jest mała szansa, że jednak się pojawię; to przyjdę w niedzielę pokibicować
o której masz starty w sobotę?
Mar_jas - komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak dojadę to mam nadzieję być na mecie najpóźniej hehe, ok 10 rano, ale to Rytro, więc mi nie pokibicujeszmar_jas pisze:już patrze w moją idealną rozpiskę...eeeee.... sobota, tak...12:00 Dycha Taurona, meta w Muszynie...potem dopiero o 19:15 darmowe zarcie w ramach pasta party...pomiędzy tym pewnie będe się regenerował i kibicował na mecie wracającym ultramaratończykom..... będe się tam gdzies szwędał pewnie z całą mikołowską bandą więc mnie spokojnie znajdziesz
za to popołudniu, jak nogi nie odmówią, też przyjdę na deptak popatrzeć jak wyglądają biegacze po setce
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

a jedzenie aby nie zalatuje plastikiemmar_jas pisze: a teraz u mnie to chaos widzę chaos
trzymam kciuki na Krynicę, zapowiada się ciekawie
Blogowanie
Komentowanie

- Życiówka na 10k: 42:00
Ups. Jak ja mogłem tego nie zauważyć. Nie no, bo tak sobie myślałem, że jakbyś planował ruszyć tak w miarę żwawo, to bym się za Tobą zabrał.CHyba 4 posty wyżej:pawelkolejarz pisze:W jakich biegach startujesz w Krynicy? Pamiętam, że to był chyba więcej niż jeden start, ale nie mogę sobie przypomnieć, które dokładnie wybrałeś.mar_jas pisze: W piątek mila ( mam nadzieję że eliminacje i finał) , bieg przebierańców i bieg nocny na 7km, w sobotę dycha - zastanawiam się czy biec ją szybko czy raczej towarzysko - chyba zadecyduję dopiero po piątku , w niedziele maraton - 30km BSu ( po 5:00/km ) a potem troche przyspieszę
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

Nie wiem jak pobiegnę, chodzi Ci o dyche, tak? Wszystko wyjdzie dopiero wieczorem w piątek lub rano w sobotę.....w piątek jeszcze o 22:30 mam start i to nie łatwy, do tego kij wie ile pobiegam na milę...dużo zalezy od tego na ile się zregeneruję....ta dziesiątka tak naprawdę nie ma dla mnie żadnego znaczenia i może być nawet tak że tylko przetruchtam ją jako rozruch przed maratonem 
- pawelkolejarz
- Stary Wyga

Tak o dychę. Tak właśnie myślałem, że jak masz w planie maraton, to dychę sobie trochę odpuścisz. No nic, tak i tak nie jestem w formie, przynajmniej tak mi się wydaję. Nie wiesz może, jak tam jest start organizowany? Ustawiamy się wg planowanego czasu czy jak? Oby czasowo, bo wtedy może się uda z kimś zgadać przed startem
. Zawsze w grupie raźniej zacząć. W Krakowie pobiegłem 4km z jakiś gościem, i później poszło już górki. Z tego co wiem, to Ty przyjeżdżasz z ekipą. Może ktoś celuje w wynik koło 41minut? Choć nawet nie wiem, czy na tyle mnie stać.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

To w Bytomiu taki mały stadion jest? Może w sobotę W KOŃCU trafię na BBL, to przetestuję go.
Blogowanie
Komentowanie

W zeszłym roku niby był podział na tych do 45minut chyba i na tych powyżej...ale to jak zwykle fikcja, bo pamietam ze na 1km po wbiegnięciu na główna droge już mijałem spacerowiczów, więc brak organizacji startu, no chyba ze coś zmienią w tym rokupawelkolejarz pisze:Tak o dychę. Tak właśnie myślałem, że jak masz w planie maraton, to dychę sobie trochę odpuścisz. No nic, tak i tak nie jestem w formie, przynajmniej tak mi się wydaję. Nie wiesz może, jak tam jest start organizowany? Ustawiamy się wg planowanego czasu czy jak? Oby czasowo, bo wtedy może się uda z kimś zgadać przed startem. Zawsze w grupie raźniej zacząć. W Krakowie pobiegłem 4km z jakiś gościem, i później poszło już górki. Z tego co wiem, to Ty przyjeżdżasz z ekipą. Może ktoś celuje w wynik koło 41minut? Choć nawet nie wiem, czy na tyle mnie stać.
Będzie nas więcej, biegnie Wapel z małżonką szanowną, Łukasz, który też kiedyś tu pisał bloga ale się rozleniwił ostatnio..i jeszcze kilka znajomych osób, BBL Mikołów będzie w tym roku godnie reprezentowany
W tą sobotę z tego co pamietam chcieli zrobić test na 1km, bo kiedy wszyscy mieli test na BBLu nie było jeszcze stadionu i wyniki dziwne w parku powychodziły...ja będe w Krynicy ale Ty byś mogła wzmocnić trochę grupęAngua pisze:To w Bytomiu taki mały stadion jest? Może w sobotę W KOŃCU trafię na BBL, to przetestuję go.
Stadion całkiem fajny, trochę mały, ale na robienie szybkosciowych treningów ostatecznie styka, w tygodniu wejście tylko przez szkołę, więc przypadkowi ludzie się tam nie kręcą, to jest fajne
-
panucci10
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
Niezłe te kilometrówki Ci wyszły! A na dodatek jeszcze z lekkim zapasem i chcesz po Krynicy podciągnąć o 10s
! Fajnie Ci się to układa! Musisz się spieszyć z życiówkami bo sezon powoli dobiegać będzie końca a i regeneracja tez ważna po startach
! Jesień będzie Twoja!!!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

U mnie były dwie przerwy w trakcie sezonu, więc nie planuję większego roztrenowania na jesieni...do końca roku polecę planem i tempami pod 10km i jak będa warunki to w grudniu machnę jakiś teścik..potem może przez okres świąteczny lekko zluzuję na tydzień....i ruszę z planami na wiosenny sezonpanucci10 pisze:Niezłe te kilometrówki Ci wyszły! A na dodatek jeszcze z lekkim zapasem i chcesz po Krynicy podciągnąć o 10s! Fajnie Ci się to układa! Musisz się spieszyć z życiówkami bo sezon powoli dobiegać będzie końca a i regeneracja tez ważna po startach
! Jesień będzie Twoja!!!
-
Krzychu M
- Zaprawiony W Bojach

Z takimi tempami na treningu możesz być spokojny o życiówkę na dyche w Krynicy. 
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 53:45
tylko, że łoś nawet coś przebąkuje, że nie będzie atakował życiówki... co po Świerklańcu myślę, że jest dużym błędem, bo spokojnie wykręci bardzo fajny czas...Krzychu M pisze:Z takimi tempami na treningu możesz być spokojny o życiówkę na dyche w Krynicy.
-
Krzychu M
- Zaprawiony W Bojach

Będzie,będzie.Wapel pisze:tylko, że łoś nawet coś przebąkuje, że nie będzie atakował życiówki... co po Świerklańcu myślę, że jest dużym błędem, bo spokojnie wykręci bardzo fajny czas...Krzychu M pisze:Z takimi tempami na treningu możesz być spokojny o życiówkę na dyche w Krynicy.
Może tak mówi,że gdyby "coś" poszło nie tak to zawsze może powiedzieć,że nie atakował życiówki.Dobra strategia.
-
panucci10
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
Krzychu M pisze:Może tak mówi,że gdyby "coś" poszło nie tak to zawsze może powiedzieć,że nie atakował życiówki.Dobra strategia.
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
Komentarze
Dzienniczek run-log
- pawelkolejarz
- Stary Wyga

Jak mi się uda Was gdzieś przyuważyć, to postaram się nie zmarnować okazji, by zamienić kilka słów. No nic. Idę się modlić o jakiś "dzień konia", tylko to póki co daje nadzieję, że nie skompromituję się czasowo. Pozdrawiam. No i oczywiście powodzenia życzę. A właśnie. Jak było w tamtym roku z powrotem do Krynicy. Te autobusy z Muszyny jakoś kursują tam, jak należy, czy raczej lipa?mar_jas pisze:W zeszłym roku niby był podział na tych do 45minut chyba i na tych powyżej...ale to jak zwykle fikcja, bo pamietam ze na 1km po wbiegnięciu na główna droge już mijałem spacerowiczów, więc brak organizacji startu, no chyba ze coś zmienią w tym rokupawelkolejarz pisze:Tak o dychę. Tak właśnie myślałem, że jak masz w planie maraton, to dychę sobie trochę odpuścisz. No nic, tak i tak nie jestem w formie, przynajmniej tak mi się wydaję. Nie wiesz może, jak tam jest start organizowany? Ustawiamy się wg planowanego czasu czy jak? Oby czasowo, bo wtedy może się uda z kimś zgadać przed startem. Zawsze w grupie raźniej zacząć. W Krakowie pobiegłem 4km z jakiś gościem, i później poszło już górki. Z tego co wiem, to Ty przyjeżdżasz z ekipą. Może ktoś celuje w wynik koło 41minut? Choć nawet nie wiem, czy na tyle mnie stać.
![]()
Będzie nas więcej, biegnie Wapel z małżonką szanowną, Łukasz, który też kiedyś tu pisał bloga ale się rozleniwił ostatnio..i jeszcze kilka znajomych osób, BBL Mikołów będzie w tym roku godnie reprezentowany, ale nikt chyba na okolice 41mnut nie pobiegnie ( pewnie Grzesiek będzie atakował gdzies 43-42 minut jak sądzę ), ale przyłączyć się zawsze do nas mozesz, białych koszulek BBL Mikołów będzie kilka więc jak gdzies takowe zauważysz to mozesz zaczepić ..to będziemy My
![]()