Masz rację, MT10v2 to rzeczywiście taki SUV. Według mnie naprawdę fajne buty i na dodatek cena w miarę rozsądna

Paul, moje WR10 też powodują u mnie to co określasz, jako wymuszona pronacja.HeavyPaul pisze:Cieszę się, że filmik się podoba
Masz rację, MT10v2 to rzeczywiście taki SUV. Według mnie naprawdę fajne buty i na dodatek cena w miarę rozsądna
Analitycznie podchodząc do tego, co opisujesz mogę tylko spekulować, że zbiegając mocno lądujesz na przodzie buta i napierasz na podłoże samym przodem stopy/buta, ze sporą siłą skierowaną w dół skłonu. Coś jak hamowanie na palcach. Wtedy nieduża powierzchnia podeszwy musi zatrzymać lądujące ciało i tarcia nie wystarciacava pisze: Na asfalcie/chodniku/kostce jak biegnę w dół, to one się slizgają! [...] But się wyraźnie ślizga póki nie dostawi się pięty i nie stąpnie całym ciężarem.
hassy pisze:Jeśli wkładki są z materiału biodegradowalnego (a takie powinny być) to prawdziwy minimalista je po prostu zjada
To i ambasadorem Salomona jesteś?Qba Krause pisze:(...) bo salomon ma świetny system trzymania śródstopia zapobiegający przesuwaniu się nogi w bucie(...)