Lidl od 11.07.2013

Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W Bielsku-Białej jest ale dowiedziałam się o tym właśnie przed chwilą :orany:
I nie po drodze mam :ojnie:
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
Daro7777
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 50,33

Nieprzeczytany post

Po kilku tygodniach używania "lidlowskich" męskich getrów, mogę stwierdzić, że dają radę. Są wygodne, troszkę się rozbiły ale to szczegół a poza tym wszystko ok. Szkoda, że nie mają żadnych odblasków, jak damskie. Moja dziewczyna zakupiła spódniczkę biegową oraz getry damskie i też jest zadowolona. Koszulki wydawały się fajne, ale mam sporo i nie kupowałem. Żałuję trochę skarpet. Czekam na kolejną taka akcję :)
5_monika
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

LIDL
Trekking od 29 sierpnia
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-401 ... date=44584

Crivit kilka rzeczy od 2 września
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-401 ... date=44647
Awatar użytkownika
Daro7777
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

5_monika pisze:LIDL
Trekking od 29 sierpnia
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-401 ... date=44584

Crivit kilka rzeczy od 2 września
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-401 ... date=44647
Też się dzisiaj dowiedziałem, będę polowal na getry :)
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kupiłam ten pas biodrowy, jest malutka pojemność kieszeni (takiej potrzebowałam), szeroka guma w pasie z klipsem do zapięcia i ma rzeczywiście odblaski z boku, przodu i z tyłu, nie tak jak buty Lidlowe.

Od 9 września kurtki damskie i męskie softshellowe ale rowerowe.
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... date=44943
Awatar użytkownika
Ejdem
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48m15s

Nieprzeczytany post

Ten pas jest baaardzo mały. Nawet smartfon tam nie wejdzie.
Awatar użytkownika
wiktor ia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 1:01:21

Nieprzeczytany post

Możecie mi powiedzieć, czy ta bluza z długim rękawem co ma dziewczyna na ulotce, ta różowawa, to ona ma być taka luźna jak ma ta dziewczyna czy ma być dopasowana na styk?
Bo wydawało mi się że tego typu ubiór powinien przylegać do ciała żeby spełniał swoje zadanie.
Kupiłam i mam taką luźną jak ta dziewczyna i teraz nie wiem czy wymienić na mniejszą, o ile będą jeszcze, czy może taka być.
A getry są super :oczko:
A pas biodrowy, rzeczywiście ma taką małą kieszonkę, że tylko mniejszy telefon wejdzie - planowałam zakup ale jak dla mnie to bezużyteczne, bo na telefon potrzebuję.
Mam na zbyciu dwa kody orange25, które nie przydadzą mi się już - sprzedam za 22zł/szt - pewnie i bez kantów, zafoliowane zdrapki, w okolicy BB można osobiście odebrać.
=================================================
Obrazek
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja właśnie chciałam pas tylko na dowód i klucze, szukałam takiego małego i taniego.Telefon iphone3 , samsung omnia stary-spokojnie wejdzie-przymierzyłam.Ale już bocznych nawet malutkich kieszonek w nim nie ma.
Getry (z tyłu kieszonka, odblaski, na nogawkach silikon i suwaczki) te z fioletowym kupiłam S, ale muszę oddać bo za małe, M wizualnie za duża na mnie, za szeroka, będę musiała zapłacić 3 x więcej w innym sklepie :grr:
Taką bluzę (nie z Lidla) zasuwaną pod szyję mam i nie jest obcisła.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

5_monika, ja biegam z takim i jest naprawdę ok: saszetka. Dwie kieszenie - w mniejszej dowód i klucze od auta, w drugiej Samsung GSIII. Płaski, dobrze zaciągnięty przylega, nie skacze, nie dzwoni. Jest nawet wyjście pod kabel słuchawkowy, ale nie korzystam.
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

U mnie było kiepsko z bluzami (zerknęłam pobieżnie, bo nie potrzebowałam bluzy) - w ogóle nie było rozmiaru S, no i w ogóle nie za wiele tych bluz było. Mówię o damskich, bo męskich rzeczy ogólnie było sporo. Byłam kika minut po 7 rano. Ale w ogóle nie za bardzo podobały mi się te bluzy, bo materiał taki sztywnawy jakiś (moje bluzy z Tchibo są mięciutkie, ale też chyba cieńsze). Być może to nie ma znaczenia - chyba męskie też były z takiego materiału.
Wiktoria - ja bym wolała przylegającą bluzę. Wiadomo, że ściskać nie może, ale blisko ciała lepiej.

Wzięłam sobie legginsy (te zwężane, co Monika), ale są takie mało trzymające i wszystko mi się trzęsie, jak podskakuję :ojoj: Monika, jakim cudem S dla Ciebie za małe? Przecież Ty taki szczupaczek jesteś... :tonieja:
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł
Ten Pas KARRIMOR też fajny, dzięki, nawet praktyczniejszy. No cóż Lidlowski kupiony, na początek może być.

mamuśka oj, Ty chyba zdjęć na fejsie nie oglądałaś, od pasa w dół tłuszcz mi się wylewa czyt. trzęsie :oczko: Legginsy S nawet na długość ok, choć nie do kostek, zatrzymywały mi się na łydce i udzie (chyba mi urosły) więc nie mogłam ich komfortowo podciągnąć do samej góry, a mało rozciągliwe były.Jak oddawałam je do sklepu, to S i M już nie było, więc po problemie.
Za to kupiłam w Auchan spodnie (czarne), ale nie do biegania, chyba fitness, też takie śliskie, elastyczne, góra obcisła, reszta w dół prosta, nogawka wąska i bardzo dobrze mi się w nich chodzi, milusie od wewnątrz, nic mi nie lata, jak to napisałaś.
I jeszcze w sobotę po drodze do domku zakupiłam piłkę gumową do ćwiczeń i taśmę gumową Pilates :bum:
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

to co wy za telefony macie?? moj samsung z 4 calowym wyświetlaczem miał w tej saszetce sporo luzu. Nie kupiłem bo mi następny nie potrzebny. Kupiłem spodnie kompensacyjne ( pierwsze wrażenie taki dobie) i plecak i tu wrażenie bardzo pozytywne, dobrze leży nic nie lata, lekki dwie duże kieszenie miejsce na camelka mała kieszonka idealna na telefon i dokumenty a i batonik spokojnie sie zmieści i jeszcze mada miejsca zostanie no i fajny system do mocowania kasku który da się wykożystać na wiele sposobów :)
pozdrawiam
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kfadam pisze:to co wy za telefony macie?? moj samsung z 4 calowym wyświetlaczem miał w tej saszetce sporo luzu. Nie kupiłem bo mi następny nie potrzebny. Kupiłem spodnie kompensacyjne ( pierwsze wrażenie taki dobie) i plecak i tu wrażenie bardzo pozytywne, dobrze leży nic nie lata, lekki dwie duże kieszenie miejsce na camelka mała kieszonka idealna na telefon i dokumenty a i batonik spokojnie sie zmieści i jeszcze mada miejsca zostanie no i fajny system do mocowania kasku który da się wykożystać na wiele sposobów :)
pozdrawiam
Ale że co kompensują :bum:
mamuśka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Monika, no fakt, zdjęć nie oglądałam, ale pamiętam, co widziałam na żywo :taktak: Ale Ty wysoka kobitka jesteś, pewnie dlatego się nie mieściłaś. Piszę PW do Ciebie.
Awatar użytkownika
Daro7777
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Zakupiłem getry z oferty Lidla. Mierzyłem, wydają się calkiem całkiem, jak na tę cenę. Zobaczymy jak w terenie będą się sprawować :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ