LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
-
- Zaprawiony W Bojach
podobno bylam trzecia, tak mi ktos pwoiedzial, a przede mna byly dziewczyny z innych kategorii
wyniki nieoficjalne z ostatniego biegu sa tutaj: http://www.maratonwarszawski.com/wyniki ... u-na-25-km
zbieram jedzonko na wyjazd do krynicy boje sie ze bedzie go wiecej jak wszystkich innych rzeczy, ktore mam zamiar ze soba zabrac
wyniki nieoficjalne z ostatniego biegu sa tutaj: http://www.maratonwarszawski.com/wyniki ... u-na-25-km
zbieram jedzonko na wyjazd do krynicy boje sie ze bedzie go wiecej jak wszystkich innych rzeczy, ktore mam zamiar ze soba zabrac
-
- Zaprawiony W Bojach
Znowu wpadasz w skrajność. Wtedy nie miałaś jedzenia, teraz Ci się popsuje do soboty, jak będziesz trzymać jedzenie od dzisiaj :D
Starciłaś 1min17sekund do pierwszej na mecie, która na koniec będzie 3 punkty w kategorii za Tobą na drugim miejscu :D. Dobiegłaś jako czwarta. Ważne, że masz zwycięstwo w kategorii swojej
Starciłaś 1min17sekund do pierwszej na mecie, która na koniec będzie 3 punkty w kategorii za Tobą na drugim miejscu :D. Dobiegłaś jako czwarta. Ważne, że masz zwycięstwo w kategorii swojej
-
- Zaprawiony W Bojach
stracilam 1:17 ale wystartowalam 2:4x pozniej czyli bylabym pierwsza :P no to nie bede protestowac
nie no moze sie nie popsuje :P kanapek sobie przeciez nie robie :P na razie musze sie dokladnie dowiedziec co daja na trasie :P
nie no moze sie nie popsuje :P kanapek sobie przeciez nie robie :P na razie musze sie dokladnie dowiedziec co daja na trasie :P
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
A Ty oczywiście wiesz, że ja niedługo zlepie filmik z tej sztafety
-
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ojć, bez może być ciężko; sprawdziłam - rozjaśniać zaczyna się dopiero paręnaście minut po piątej;LadyE pisze:jakos chyba mi to umknelo :P zatluke kogos tu zarazSylw3g pisze:A Ty oczywiście wiesz, że ja niedługo zlepie filmik z tej sztafety
qrcze mam problemy z czolowka dopiero dzis przyjeli moje zamowienie do realizacji :/
powodzenia w sobotę!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Czołówkę kupisz od ręki w każdym lepszym sklepie turystycznym. Polecam Sherpę na Łuckiej.LadyE pisze:qrcze mam problemy z czolowka dopiero dzis przyjeli moje zamowienie do realizacji :/
Jak nic nie dasz rady zorganizować, to mogę Ci pożyczyć. Mam zwykłą Petzlowską Tikkę - biegać to z nią nie biegam, ale ogólnie w gorach daje radę. Jakby co, pisz na PW.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jak będziesz mieć okazję, sprawdź ile w nocy daje światła - ja też mam niby petzla; w grupie uchodzi, ale jak ostatnio, na nocnym trailu na chwilę odłączyłam sie od grupy - kiepsko było; silniej świeciły tanie lidlowskie lampki
-
- Zaprawiony W Bojach
Rubin czy ja musze miec jakas chustke na glowie? i dopiero na nia zakladam czolowke? w zyciu z czyms takim nie bieglam. mocowanie baterii lub akumulatora w zaleznosci od tego na ktorej czolowce stanie ma byc z tylu. takie czolowki podobno sa lepsze i wygodniejsze.
wolalabym nie musiec biec ani w czapce ani w buffie bo sie ugotuje
wolalabym nie musiec biec ani w czapce ani w buffie bo sie ugotuje