Czy 60 kg nie za duzo aby trenowac 400m 15 lat

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
bartez197
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam 15 lat i waze 60 kg Wczesniej przez rok biegałem na dystanse takie jak 2000m lub 1000m Mało wtedy wazyłem wiec na długie dobrze mało warzyc ale jakis czas temu zaczełem trenowac na siłoni i bardzo mi sie spodobało i oczywiscie zrobiłem sobie 3 miesiace wolnego bez biegania i odrazu podniosła sie waga do 60 kg i juz na takie dystanse jak 1000m nie moge trenowac bo jak bede biegał to ostro waga bedzie spadac a tego bym nie chcial bo chodze na siłownie i jak ostro mi waga spadnie to biedzie mało widac wyniki na siłowni po bede mało wazyc i dlatego mam pytanie czy jak zaczne jakis treningi na 400m czy nie bedzie mi spadała waga oraz czy 60 kg nie jest za duzo na trenowanie 400m i czy bede mogł połaczyc cwiczenie na siłowni z treningami na 400m . I bardzo prosił bym o podanie jakiegos dobrego treningu na 400m zwiazanego tez z cwiczeniem na silowni.
PKO
Albiones
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Drogi Bartku! Zapewne masz jakieś zdjęcie klasowe, odszukaj je i pooglądaj. Zauważ, że ludzie są różnego wzrostu, powoduje to różne problemy z doborem ciuchów, za krótkie rękawy, za długie nogawki. Nikt Ci nie powie, czy te 60kg to dużo czy mało, skoro nikt nie zna Twojego wzrostu :).
bartez197
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A kurde sorki zapomniałem mam jakies 177 cm , 60 kg , Prawie 16 lat
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ