Kolce
- kejt
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy kto może mi podpowiedzieć, gdzie w Krakowie mogę się zaopatrzyć w kolce? Od kilku tygodni usilnie się rozglĹĄdam, ale na razie bezskutecznie...
"Wielkosc człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niz warunki zycia i czasu..."
- kejt
- Dyskutant
niestety w zadnym sklepie w Krakowie nie udalo mi sie trafic na kolce, w koncu znalazlam hurtownie na ul. Reymonta, w ktorej kolce ponoc sa, ale nie sprawdzilam tego osobiscie, bo zakupilam sobie pare kolcow podczas Otwartych Akademickich Mistrzostw Krakowa, ktore odbyly sie w niedziele na stadionie AWF'u
"Wielkosc człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niz warunki zycia i czasu..."
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
#kejt# spróbuj w kwiaciarni. Może im zwiędły jakieś róże, to sobie odłupiesz
. A propos kolców, to idę se w mieście, a tu jeż. Myślę, że jak pójdę w to samo miejsce dzisiaj to też kolce znajdę.
...i trochę jeża też.

-
- Zaprawiony W Bojach
A propos kolców - kolec od ró¿y przebi³ mi ostatnio dêtkê w rowerze
A je¿e to ja spotykam czêsto wczesnym rankiem w £azienkach (tup, tup, tup...) 

-
- Zaprawiony W Bojach
No i biegaj tu boso..., a wczoraj spróbowałem po wydmach i bardzo ładne to było, tyle że mimo braku jeży, stłuczone szkło w zielonym kolorze - chyba po soku malinowym.Quote: from joycat on 8:27 pm on May 26, 2002
A propos kolców - kolec od róży przebił mi ostatnio dętkę w rowerzeA jeże to ja spotykam często wczesnym rankiem w Łazienkach (tup, tup, tup...)

[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f