Tak jak mówiłam - wybieram się i będę kibicować. Ustalimy znaki szczególne i jakoś się znajdziemy
  Tak jak mówiłam - wybieram się i będę kibicować. Ustalimy znaki szczególne i jakoś się znajdziemy  

Moderator: infernal

Nie mam zbyt dużo włosów na głowie, wręcz jest to ochydna łysinafrelka pisze: Ustalimy znaki szczególne i jakoś się znajdziemy

Ok, będę nasłuchiwałfrelka pisze:Będę krzyczeć... a głos mam donośny

Ja też sobie zazdroszczęMycha pisze:Hej, bardzo wam zazdroszcze mozliwosci spotkania sie:)

DziękiMycha pisze:Pozwole sobie jeszcze wrocic do Twojego startu w zawodach, calkiem niezly czas, nie wazne ktore miejsce zajales.

Gratuluję zrealizowania celu
 Gratuluję zrealizowania celu   
  Moja wina, moja wina...
 Moja wina, moja wina...

DziękiLaryska pisze:Zazdroszczę (w sensie pozytywnym) czasu na 10 i przebiegnięcia tych 19 km. Treningi interwałowe są świetnie, nawet żółwica laryska szura dzięki nim szybciej
 Co do interwałów, to do startu w Płocku i w Warszawie będę je robił 3 razy w tygodniu plus jedno troszkę dłuższe wybieganie.
  Co do interwałów, to do startu w Płocku i w Warszawie będę je robił 3 razy w tygodniu plus jedno troszkę dłuższe wybieganie.No to biegnijmyMycha pisze:19 kilometrów...no to mnie zmobilizowales do dzisiejszego wybiegania:)

Jest z kogo brać przykład
 Jest z kogo brać przykład 

ale jeszcze mnóstwo pracy mam przed sobą!
  ale jeszcze mnóstwo pracy mam przed sobą! Naprawdę kładę na to największy nacisk.
 Naprawdę kładę na to największy nacisk.