majak-komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ha! Wspaniale, że się zapisałeś! Pobiegniesz, zobaczysz, a i tak Twoim celem jest stolyca Tak jak mówiłam - wybieram się i będę kibicować. Ustalimy znaki szczególne i jakoś się znajdziemy
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam zbyt dużo włosów na głowie, wręcz jest to ochydna łysinafrelka pisze: Ustalimy znaki szczególne i jakoś się znajdziemy
-
- Zaprawiony W Bojach
Przynajmniej na starość nie zsiwiejesz
Ja z kolei - 'z twarzy podobna zupełnie do nikogo'. Teraz na pewno się rozpoznamy
A tak poważnie: coś wymyślimy. Będę krzyczeć... a głos mam donośny
Ja z kolei - 'z twarzy podobna zupełnie do nikogo'. Teraz na pewno się rozpoznamy
A tak poważnie: coś wymyślimy. Będę krzyczeć... a głos mam donośny
- Mycha
- Stary Wyga
Hej, bardzo wam zazdroszcze mozliwosci spotkania sie:)
Pozwole sobie jeszcze wrocic do Twojego startu w zawodach, calkiem niezly czas, nie wazne ktore miejsce zajales.
Pozwole sobie jeszcze wrocic do Twojego startu w zawodach, calkiem niezly czas, nie wazne ktore miejsce zajales.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ok, będę nasłuchiwałfrelka pisze:Będę krzyczeć... a głos mam donośny
Ja też sobie zazdroszczęMycha pisze:Hej, bardzo wam zazdroszcze mozliwosci spotkania sie:)
DziękiMycha pisze:Pozwole sobie jeszcze wrocic do Twojego startu w zawodach, calkiem niezly czas, nie wazne ktore miejsce zajales.
-
- Zaprawiony W Bojach
Takie zmęczenie to czysta przyjemność Gratuluję zrealizowania celu
Ja się za siebie wstydzę. Nie udało mi się wyjść ani wczoraj, ani dziś Moja wina, moja wina...
Ja się za siebie wstydzę. Nie udało mi się wyjść ani wczoraj, ani dziś Moja wina, moja wina...
-
- Zaprawiony W Bojach
Oj przyjemne
Jeśli nie biegałaś z braku czasu to wybaczam
Ale jeśli to lenistwo to faktycznie, Twoja wina
Jeśli nie biegałaś z braku czasu to wybaczam
Ale jeśli to lenistwo to faktycznie, Twoja wina
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki
Do zupełnie niedawna dla mnie też
Do zupełnie niedawna dla mnie też
-
- Dyskutant
Zazdroszczę (w sensie pozytywnym) czasu na 10 i przebiegnięcia tych 19 km. Treningi interwałowe są świetnie, nawet żółwica laryska szura dzięki nim szybciej
BLOG
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
- Mycha
- Stary Wyga
19 kilometrów...no to mnie zmobilizowales do dzisiejszego wybiegania:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Co do interwałów, to do startu w Płocku i w Warszawie będę je robił 3 razy w tygodniu plus jedno troszkę dłuższe wybieganie.Laryska pisze:Zazdroszczę (w sensie pozytywnym) czasu na 10 i przebiegnięcia tych 19 km. Treningi interwałowe są świetnie, nawet żółwica laryska szura dzięki nim szybciej
No to biegnijmyMycha pisze:19 kilometrów...no to mnie zmobilizowales do dzisiejszego wybiegania:)
-
- Dyskutant
a ja dziś nie biegałam, kilka wypadków na trasie (900 km) i podróż rozciągnęła się niemiłosiernie w czasie...jutro pójdę ale to ok 8 wyjdzie
BLOG
KOMENTARZE
KOMENTARZE
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak se poczytałam i śmiem stwierdzić, że śmigasz, że ho ho Jest z kogo brać przykład
-
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dziękuję, ale chyba nieco przesadziłaś
No może nie będę pisał, że jestem w ciemnej..., bo Rene za ras mnie zjedzie ale jeszcze mnóstwo pracy mam przed sobą!
Jedyne czego nie można mi zarzucić to systematycznośc Naprawdę kładę na to największy nacisk.
No może nie będę pisał, że jestem w ciemnej..., bo Rene za ras mnie zjedzie ale jeszcze mnóstwo pracy mam przed sobą!
Jedyne czego nie można mi zarzucić to systematycznośc Naprawdę kładę na to największy nacisk.