LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ufff... Już myślałem, że zostawisz rower. Po sezonie jest mnóstwo promocji. Już możesz szukać. Ja teraz kupiłem szose już po niższej cenie. A w jakie zawody tri celujesz? Jest coś w okolicy, jaki dystans? Mam podobny plan jak Ty
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Tak sobie myślę, że można przecież zamontować sobie pośredni "blat". Tzn mniejszy od tego największego, a większy od najmniejszego ;p
-
- Zaprawiony W Bojach
Sylweg gdyby rower nie był na sprzedaż może i bym coś tam z nim kombinowała. a tak ani nie wymieniłam siodełka, ani nie zakupilam spodenek z wkładką (nie nie jestem masochistką :P) nie mowiac juz o tym ze w dalszym ciagu nie zamontowalam spd-ow i krece w koszyczkach i zwyklych tenisowkach :P
Wolf, spoko damy rade dobrze ze plywanie jest na poczatku :P
Wolf, spoko damy rade dobrze ze plywanie jest na poczatku :P
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
Jakie nastawienie na jutrzejszą przebieżkę ? Powalczysz czy raczej bieg na zaliczenie ? Powodzonka!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Ja chyba coś ominąłem
Niedawno kupiłaśgdyby rower nie był na sprzedaż może i bym coś tam z nim kombinowała.
-
- Zaprawiony W Bojach
chce to po prostu przebiec. troche dlugi ten dystans i raczej na 18-20 max bym go zakonczyla. nie chce zbytnio przeciazyc nog po tak dlugim niebieganiu ... zobacze jeszcze od samopoczucia i tego czy zdecyduje sie biec z plecakiem no a tak w ogole to chcialabym znow na miejsce zajechac rowerkiem co by sie troche zmeczyc przed biegiem :Ppanucci10 pisze:Jakie nastawienie na jutrzejszą przebieżkę ? Powalczysz czy raczej bieg na zaliczenie ? Powodzonka!
beda szybsze, przynajmniej mam taka nadziejeWariatkm pisze:LadyE biegnij jutro na maksa, tam nie ma szybkich dziewczyn, wygrasz wszystko .
nooo i sie okazalo ze rozmiar ramy jest o jakies 4-5 numerow na mnie za duzy. po zamontowaniu lemondki pewnie bym do niej nie siegnela nie mowiac juz o tym ze bede miec problemy z kregoslupem od takiej jazdy :/Sylw3g pisze:Ja chyba coś ominąłem
Niedawno kupiłaś
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Hyh, no to rzeczywiście jest to problem. Nie interesowałaś się wielkością ramy przed zakupem ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Sprawa jest skomplikowana bo rower kupilam po znajomosci od kogos kto zdawal sobie sprawe z tego jak nikla jest moja wiedza w tym temacie, a kto sam uwaza sie za specjaliste, co wiecej prowadzi sklep rowerowy ... Rower jest super ale nie dla mnie, a dla kogos o jakies 20-30 cm wyzszego :/
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Czyli pominął ten drobny szczegół. Pewnie uznał, że ma do czynienia z kimś, kto nigdy tak naprawdę nie będzie z tego roweru jakoś poważniej korzystać. Mylił się
-
- Zaprawiony W Bojach
Tez tak mysle. Pewnie wyszedl z zalozenia, ze na rowerze pojezdze pare razy i bedzie sie gdzies kurzyl w garazu czy piwnicy ... Choc, teraz sie staraja sprawe zalagodzic np oferujac wymiane ramy, to ja juz sie wole z wszystkiego wycofac, odciac i wiecej w to nie babrac. Tu nawet nie chodzi o to ze nie zostalam potraktowana powaznie, tylko po prostu (no nazwijmy to po imieniu) wykiwana. A gadki w stylu, ze i tak nie wyladuje nigdy w kadrze jakos do mnie nie przemawiaja. Sprzedawca wiedzial, ze potrzebuje czlowieka zaufanego. Zreszta powiedzialam mu wprost, ze na szosach kompletnie sie nie znam i boje sie, ze ktos postanowi to wykorzystac. Zostal mi polecony jako ktos, komu mozna nie tylko zalatwienie ale i dopasowanie roweru powierzyc, zreszta reklamuja sie, ze sa w stanie sklecic rower pod kazdego :/ Zaufanie zostalo nadszarpniete i dalej niezaleznie jak mieliby sie starac niesmak pozostanie. Dlatego nastepnym razem na pewno nie bede polegac jedynie na czyichs zapewnieniach i do kolejnego zakupu postaram sie podejsc juz odpowiednio przygotowana ...
Przy okazji moze wspomne, ze do sklepow z butami biegowymi to az boje sie wchodzic. Jak czasami poslucham niektorych sprzedawcow, to az boje sie o tych wszystkich, ktorzy jak ja kiedys na poczatku tez do sklepu wchodzili i nie majac najmniejszego o butach pojecia dawali sie nabrac na te cala bajeczke o potrzebnej amortyzacji :/ Booo im wieksza tym podobno lepsza
Wolf!!! podobno spdy daja 40% do mocy jestem ciekawa czy podzielisz te opinie, czekam na relacje
Przy okazji moze wspomne, ze do sklepow z butami biegowymi to az boje sie wchodzic. Jak czasami poslucham niektorych sprzedawcow, to az boje sie o tych wszystkich, ktorzy jak ja kiedys na poczatku tez do sklepu wchodzili i nie majac najmniejszego o butach pojecia dawali sie nabrac na te cala bajeczke o potrzebnej amortyzacji :/ Booo im wieksza tym podobno lepsza
Wolf!!! podobno spdy daja 40% do mocy jestem ciekawa czy podzielisz te opinie, czekam na relacje