Newline w Polsce
-
- Zaprawiony W Bojach
Czyżby otrzymanie od państwa f-my oferty wyrobów, zobowiązywało mnie do zakupu? To prawda, że nic mnie nie zainteresowało z Waszej odzieży, chyba nie muszę zwracać katalogu? Nie jestem entuzjastą odzieży NL, ale interesuje mnie co f-ma aktualnie oferuje. Może w zimowej kolekcji na coś sie skuszę.
Nie mam nic do państwa działalności. Oczekiwałem tylko czegoś więcej po zapowiedzi, że od 1-go marca będzie możliwy zakup Mizuno i NB. Państwa oferta NB 729 jest z pewnością atrakcyjna cenowo, proszę jednak pozwolić mi pozostać przy własnej opinii, co do butów starszych niż 1,5 rocznych, nawet jeśli sie mylę.
Przepraszam, za nieporozumienie
Nie mam nic do państwa działalności. Oczekiwałem tylko czegoś więcej po zapowiedzi, że od 1-go marca będzie możliwy zakup Mizuno i NB. Państwa oferta NB 729 jest z pewnością atrakcyjna cenowo, proszę jednak pozwolić mi pozostać przy własnej opinii, co do butów starszych niż 1,5 rocznych, nawet jeśli sie mylę.
Przepraszam, za nieporozumienie
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- stasiar
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hmm też wysłałem prośbę o katalog bo dotychczasowe buty do treningów i startów Mizuno spisują sie dobrze, ale już mają trochę km przebiegniętych. Firma Mizuno jakoś kuleje w Europie. Słyszałem ze jeszcze jako tako prosperuje w USA zaś w Europie sie nie może przebić -a no zobaczymy moze ja ..tą złą bessę przełamię! Pozdrawiam i czekam na kataolog!
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
- stasiar
- Wyga
Muszę przyznąc że ...firma "Sport Górski" działa bardzo szybko! Dziś otrzymałem ofertę firmy (przesłałem prosbe 5 .3. i po 3 dnaich już w skrzynce) na adres domowy (piękna i można w czym wybierać!) ale ..hmm myślałem że też coś przegądnę z oferty obuwia sportowego (co mnie bardziej ohnteresuje) ale ...nie było nic na ten temat w przesłanych artykułach reklamowych.
Wielkie dzięki! pozdrawiam!
Wielkie dzięki! pozdrawiam!
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
Jan Stasiczek
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Witam
Wiec jak jest z tymi butami New Balance
W dziale sprzet sa opisywane dwa modele i dostaly oba bardzo dobre noty
. Dzieki tym opisom i kilku waszych opinii kupilem te buty jako bardzo dobre dla poczatkujacego biegacza :spoko: . Zaplacilem za nie 199 PLN :hahaha:
Wiec jak jest z tymi butami New Balance

W dziale sprzet sa opisywane dwa modele i dostaly oba bardzo dobre noty

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- starosta
- Stary Wyga
Jeżeli piszesz o NB714 to we Wrocławiu widzałem je ostatnio chyba za ok.185zł ale to dlatego, żę sklep robi miejsce na nową kolekcje.
Używam ich poprzedników NB713 i bardzo je sobię chwale. Na jesieni i zimą biegam 100-120km/mies. W marcu zrobiłem prawie 160km. Przebiegłem w nich prawie 600km i sprawują się super. Biegam głownie po miękkim podłożu i moje podeszwy są b.dobrym stanie. Napiętki nie przecierają się. Jeszcze czuć ABZORB, choć już słabiej niż na początku. Wcześniej miałem NB630 czyli bardzo, bardzo proste buty. I tam po 500-600km ABZORB nawet z zewnątrz wyglądał na zgniecionego. I takie też było odczucie. Wtedy zaczynałem przygodę z bieganiem, teraz biegam bardziej z palców.
Jednym słowem b.dobre buty. Można kupić wiele lepszych modeli ale za wyższą cenę.
Używam ich poprzedników NB713 i bardzo je sobię chwale. Na jesieni i zimą biegam 100-120km/mies. W marcu zrobiłem prawie 160km. Przebiegłem w nich prawie 600km i sprawują się super. Biegam głownie po miękkim podłożu i moje podeszwy są b.dobrym stanie. Napiętki nie przecierają się. Jeszcze czuć ABZORB, choć już słabiej niż na początku. Wcześniej miałem NB630 czyli bardzo, bardzo proste buty. I tam po 500-600km ABZORB nawet z zewnątrz wyglądał na zgniecionego. I takie też było odczucie. Wtedy zaczynałem przygodę z bieganiem, teraz biegam bardziej z palców.
Jednym słowem b.dobre buty. Można kupić wiele lepszych modeli ale za wyższą cenę.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Wlasnie zamowilem katalog New Line.
Tylko nie wiem jak dobrac dla siebie rozmiar.
Mam 175 cm, waga 83 kg
Tylko nie wiem jak dobrac dla siebie rozmiar.
Mam 175 cm, waga 83 kg
- JacekZ
- Wyga
Niedawno kupiłem bluzę New Line w sklepie.
Ku mojemu zdziwieniu pasował na mnie rozmiar "L"
choć zawsze kupuję "S".
Już sobie wyobrażam jekie bym miał problemy gdybym zamówił coś przez internet tzn bez mierzenia.
Ku mojemu zdziwieniu pasował na mnie rozmiar "L"
choć zawsze kupuję "S".
Już sobie wyobrażam jekie bym miał problemy gdybym zamówił coś przez internet tzn bez mierzenia.
- Dwarf
- Zaprawiony W Bojach
Ja zwykle noszę L. Takie rzeczy zamówiłem i są OK. Fakt, że może trochę " przy ciele" ale przecież nie powinny wisieć.
Friend powinieneś zamówić L (z uwagi na wzrost) lub XL z powodu wagi. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj - powinni miec pomierzone obwód klatki, długosć itd.
Friend powinieneś zamówić L (z uwagi na wzrost) lub XL z powodu wagi. Najlepiej zadzwoń tam i zapytaj - powinni miec pomierzone obwód klatki, długosć itd.
Dwarf
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Niestety zamowilem w Sport Gorski kilka pozycji w cenie 512 zl.
Spodnie, kurtka, spodenki, t-shirt.
Zamowielem 23 kwietnia 2002
pierwszy telefon przy zamowieniu powyzej 300 zl 10 % upustu na maja prosbe dostane od nich czapke gratis
drugi telefon po dwoch tygodniach
Jaki upust jaka czapak gratis ?
Po wymianie zdac zgodzili sie na to co juz obiecali.
Na listy nie odpowiadaja.
Trzeci telefon 2002-05-07 wyslemy ale bez spodni i czapki czekamy na towar. Wyslemy pozniej na nasz koszt. Podaja kwote z kosmosu po wymianie zdan dochodzimy do porozumienia.
Czwarty telefon 2002-0-10 czy zostala wyslana paczka we wtorek ? Jaka paczka, mielismy wyslac wszystko razem ? Spodnie i czapke wyslemy po 21-05-2002
Piaty telefon 2002-05-10 dzioekuje panom za wspolprace prosze juz nic nie wysylac.
Czlowiek zostawia duzo pieniedzy i jest tak traktowany ?
Spodnie, kurtka, spodenki, t-shirt.
Zamowielem 23 kwietnia 2002
pierwszy telefon przy zamowieniu powyzej 300 zl 10 % upustu na maja prosbe dostane od nich czapke gratis
drugi telefon po dwoch tygodniach
Jaki upust jaka czapak gratis ?
Po wymianie zdac zgodzili sie na to co juz obiecali.
Na listy nie odpowiadaja.
Trzeci telefon 2002-05-07 wyslemy ale bez spodni i czapki czekamy na towar. Wyslemy pozniej na nasz koszt. Podaja kwote z kosmosu po wymianie zdan dochodzimy do porozumienia.
Czwarty telefon 2002-0-10 czy zostala wyslana paczka we wtorek ? Jaka paczka, mielismy wyslac wszystko razem ? Spodnie i czapke wyslemy po 21-05-2002
Piaty telefon 2002-05-10 dzioekuje panom za wspolprace prosze juz nic nie wysylac.
Czlowiek zostawia duzo pieniedzy i jest tak traktowany ?
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Dzwonie po sklepach w Gdańsku i jestem załamany !!!
Maja bardzo mały wybór wyrobów z poliestru !!!
Ceny są szokujące !!!
Czy jestem skazany na New Line ?
Maja bardzo mały wybór wyrobów z poliestru !!!
Ceny są szokujące !!!
Czy jestem skazany na New Line ?
- Dwarf
- Zaprawiony W Bojach
Cóż u mnie także zamawianie nie bylo takie kolorowe ale jakos poszło.
Co do skazania na Newline to radze dobrze sie rozejżeć bo to wyroby raczej z wyzszej półki (cenowo ale mam nadzieję że i jakościowo). Powinienes znaleźć coś tańszego jeśli szczególnie nie zależy Ci na marce New Line. W Warszawie widziałem trochę akcesoriów biegowych w Decathlonie i ceny były interesujące. Poza tym sporo można kupic w sklepach sportowych szczególnie tych dla turystów górskich (polar dry, odzież z Coolmaxu i podobnych tkanin). Warto sprawdzic co jest w dużych sklepach sportowych w centrach handlowych - czasami trafiają się okazje.
Co do skazania na Newline to radze dobrze sie rozejżeć bo to wyroby raczej z wyzszej półki (cenowo ale mam nadzieję że i jakościowo). Powinienes znaleźć coś tańszego jeśli szczególnie nie zależy Ci na marce New Line. W Warszawie widziałem trochę akcesoriów biegowych w Decathlonie i ceny były interesujące. Poza tym sporo można kupic w sklepach sportowych szczególnie tych dla turystów górskich (polar dry, odzież z Coolmaxu i podobnych tkanin). Warto sprawdzic co jest w dużych sklepach sportowych w centrach handlowych - czasami trafiają się okazje.
Dwarf